Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je pusi smoke sta se sve radi. De malo pretrazite tendere, a sto je nwku sirotinju zaposlio, i nije neki kriminal.
pa to svi rade , raspisu konkurs a vec se zna ko ce biti primljen,primaju se zene dijeca ,kao lafo se pripreme pitanja, pa doture kandidatima, a onda se imenuju komisije od tri cla pa one boduju nakon intervjua, makomedija pogotovo kod javnih preduzeca
Fariz'e Lopov'e !!!
Što ne napišete iz koje je stranke? Klixe, klixe...
Priča mi drug iz Cazina da je Načelnik Ogrešević , predsjednik Nesa , Zaposlio u Opštinu dvije sestre , zeta , na budzet uglavio brata , rođake mnoge svoje nesovce i sve po zakonu ... Taj lik il je baš pošten ili Tužilaštvo ne radi svoj posao.
Ajnadzic bio nacelnik Centara,Hadzibajric Stari grad,Memic Ilidza pa sta su oni svojih zaposlili, trebali bi dobiti po najnane 100 godina zatvora,ljudi pokupovali diplome preko noci i postali drzavni sluzbenici, zalosno, a djeca od Sehida koji su dali svoj zivot i branili zemlju ne mogu se zaposliti,moram biti iskren i reci da dok je SDA bila vlast toga najvise bilo,a kad je dosla trojka mislili smo bice bolje ali ne, isto rade,komsija ubacio pola familje na budzet preko n Nip-ovih direktora.
Svaki električar može biti ekonomista,ali zato ni jedan ekonomista ne može biti električar.
Sta se ceka sa efendicem3,koldzom,ejubovicem,berilom.....
Načelnici veliki prevranti
Mali, malecki, primitivni, poluobrazovani zeleni LOPOVI!!! Imali i jedan zeleni u vlasti da nije lopov? Da nije krao narodne, nase pare? Makar jedan!
SDA smece kao i obicno, sta ce drugo SDAovac nego bez diplome zaposljavati i mijenjati pravilnike i zakone da bi nekoga uhljbio, Ne moze SDAovac bez kriminala da ga hebes . Pa SDAovac ako ne ukrade, ne napravi kriminal i niz afera taj ne zna da zivi.
Ovo je samo dokaz da se neko debelo zahebava sa narodom. Pa nadjite mi jedenu pishljivu opcinu i nacelnika, jednu drzavnu firmu ili instituciju, jednog ministra ili bilo koga na funkciji ko nije na ovakve nacine uhljebio desetine poslusnika i rodjaka. Izgleda da se samo sudi i optuzuje one koji ne plate reet ili sta vec jer ne postoji jedna nacelniok i opcina da nisu i gori od ovoga
Eh koliko je ovakvih slučaja koji ne dođu do suda, kaže bude konkurs, bude testiranje, izađe rang lista kandidata po uspjehu i onda opet može izabrati petog a ne prvog. Šta više reći.
Kakav bolan konkurs hahah pa to sluzi samo da zakonski provedu uhljebljavanje. Prije konkura se napravi spisak zaposlenih gdje vi ziviote. Evo vam nacin kako SDA to radi. Po mjesnim zajednicama daju da izaberu koga ce zaposliti gdje i to na nacin za svakih 50 glasova iz te mjesne zajednice jedno radno mjesto za tu mjesnu zajednicu. Pitajte SDAovce koji su napustili SDA objasnit ce vam taj rad kako to ide. To je za obicno radno mjesto, a za rodjake ide drugacje
Alijansa za potjere se probudila! Ali svaki njihov potez samo će biti još veći UTEG na narednim izborima! Šta oni misle da kada siđu sa vlasti, da nije zabilježeno šta su oni radili. SVE U DETALJE, Zašto ne razmisle?
hahahaah gledaj ti budale liku dokazu sta je radio i on prica o nekoj osveti hahahah Kada ce begu gutica optuziti za uhljebljavanje na UKC i MUP. Imate na google sve detaljno koga je imenom i prezimenom zaposlio na UKC, novinari crno na bijelo dokaze izijeli i danas imate na google nikada optuznica nije podignuta pa mislim starno
Haha SDA kriminalci, ko drugi….
Kako pojedini slične stvari rade godinama pa nikom ništa ?