Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji komad budaletine. Ponositi se ovim moze samo neko ko nema trunku mozga.
Pro Bosanci, pro Bosnjaci, svi civilizovani ljudi da vidite jasno i glasno, nije da "nas političari zavadjaju" nego jednostavno političari govore sto narod želi da kaze i sto želi da čuje. Laž je da je sve u političarima, jer nismo životinje imamo razum. Laž o bratstvu i jedinstvu i dalje traje kod naivnih liberala, Bošnjaka, i Bosanaca.
vidi debe debelog vidi mu ledja ko kocka pa uradi koji zgib nekad ybo ti draza mamu usta
toliko se ponosi on ovim tetovazama, da je morao sve da ih kao stikere polijepi po ledjima....
ja da se ponosim tim ljudima, roknuo bi tetovazu na ruku, da svako vidi, ali to su pizde, jer bi na nekom bazenu, brzo dobio po pichki...
Zasticena zona UNa Enklava Srebrnica je jos uvjek pod kontrolom policje vojske i Vlasti RSa cija vojska policija i politicko rukovodstvo su presudjeni u Hagu za Genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seljačka posla
Sirovina jadna, ovog treba vezati na psihijatriju, čega se pametan stidi degenerik se ponosi SMRT FAŠIZMU, ŽIVIO TITO koji je ovakve, slao gdje treba, Goli otok je sitnica šta ovakvima treba.
Sirovina jadna, ovog treba vezati na psihijatriju, čega se pametan stidi degenerik se ponosi SMRT FAŠIZMU, ŽIVIO TITO
Stari ustaški pozdrav, Štokolmski sindrom.
Vidi mu se na glavi da je neki inteligentan momak😂
Na Čelo je trebao istetovirati svog idola kad ga toliko voli
E baš bi te volio sresti negdje na moru da ti se popišam po tim tetovažama.
Spavaj Bosnjo Spavaj, Laj Bosnjice Laj, Propast nam je neminovna :) Bog nagradjuje ljude koji se bore za sebe a oduzima papcima poput nas, Srbi vi ste Nacija i Narod, mi smo vam ga Kitica Malena 🤣
Staviti sebi metu na celo moze samo glup covjek takvih je mnogo. Ima dobro da se osvrcu oko sebe dok budu hodali.
Degenerik traži popularnost na najgori nacib
Kakav debil
To je ta ideologija, on nije izuzetak, nego produkt chetnichke ideologije.
Prvo mu polomiti prste, a onda ga kandzijom po ledjima, da mu se "uljepsaju" te skrabotine.
Vjerovati Srbinu je kobna greska. Mnogi sada leze tj. su rastrgani i pokopani u vise grobnica, jer su vjrovali "bratu" Srbinu. Najezim se kad pomislim.
Ma svaka čast, "brate". Ako je dovoljan jedan ovakav degenerik da tako nešto izjaviš, aferim. Ovakvima ni ja ne vjerujem (a Srbin sam), ali mi smo za tebe isti, naravno. Upravo zato ovde nikad neće biti normalne države.
Sta ce jado odbacen od drustva a u glavi ima samo steroide i nista vise i pustili ga iz vukojebine pa vidio asfalt i putokaze a to u svojoj sumi nema pa mu bilo cudno.Debil mora ici od kuce 50 kilometara da bi imao i ternet