Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covica treba zastiti jer njega unistavaju neprijatelji Bih okupljeni oko krupnih interesa prevashodno islamskog kapitala koji se ubrzanim tempom ubrizgava u Sarajevo.
TJAH, NIŠTA OD TOGA, ISTO JE URADIO BIČAKČIĆ, OBRADOVIĆ, BAJAZIT JAŠAREVIĆ ITD. S TUZLANSKOM BANKOM I ELEKTROPRIVREDOM PA NEMA NIŠTA OD PROCESUIRANJA. MAFIJA SELJAČKA NAS VODI LJUDI!!! NEDAJ FUKARI VLAST,PAMETAN NAROD JE UVIJEK GOVORIO.
Koja treća sreća,ovo je ko zna koja.Pa ovaj je svako malo na sudu :)))) postaje smiješno..
MA JOK ON IDE U PAKETU SA DODIKOM ,100% REKLI AMERI
e vala sad cu tek glasovati za hdz. dosadile mi ove optuznice pa neka dosadim i ja mrljavim sarajevskim majunima sa svojim glasom hdzu.
vrijeme je bilo za vvog mafijasa covica! a kad ce optuznice protiv mafijasa milorada dodika ili ga javni tuzioci srbi u tuzilastvu bih-e i dalje stite? dodik je opljacko do sada sigurno 500 000 000 eura i niko o tome a svak zna?
Treca sreca! Valjda ce ovaj put vise otici u prdekanu
Ti neces imati sansu kao tvoj kolega po krminalu Antunic Jelavic
Bando mafijaska,neces valjda reci da se bojis,a bojis se i te kako se bojis,
Spremite ga vise u tu Zenicu. Po mogucnosti na dozivotnu.