Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja! To ti je BiH - kada general ima pištolj, to ti je omah dvije godine bajboka. Kada presuđeni kriminalci koji rade za " Vličanstvenih 7" imaju utoku onda je to prekršaj. E, general ne radi za njih!!!
Jbt, pa svaka "susa" ima utoku, u Sarajevu svaki dan(pucnjava) kao u Teksasu, a oni se "ufatili" ovoga covjeka!!!A on kao rezervno vojno lice nesmije imati oruzje!E svasta!
Riba smrdi od glave
Nisi odavno bio za nesto optuzen.... Polahko ima i drugih politicara koji stoje iza tebe!!! Treba malo i njih ispitati
Jos jedna u nizu, polahko, krenulo je sad ce i drugi da budu na tapeti!!!
Ma k*o i uvijek, "pojeo vuk magarca" !
Ovo je samo prva optuznica u nizu koja ide
Zlaja na HTVu: mi cemo u koaliciju sa covjekom koji je rusio JNA avione u Vukovaru, a ne sa onim koji ih je pravio (aludirajuci na Covica). Kakva gnjida od covjeka!
nadam se da ce sada napokon da se vrati tamo gdje je boravio mjesec dana i sa sobom povesti partnere iz sda, jer bez njihove pomoci ne bi mogao oslobadjati ubice i kriminalce
Kad se Zlaja the kid nameraci na nekog, na*** je. Ako ne za davanje pomilovanja i za oruzje, nace mu nesto nelegalno u mokraci (bilirubin u vecim kolicinama od zakonski dozvoljenih)) i jbt mu nanu naninu. Dajte ljudi hvatajte se pravih kriminalaca, tih sto vam daju naloge za hapsenje Budimira, koji je ionako sitna riba i otici ce kad se plima povuce.
kad ce vise ovaj kriminalac i njegovi nalogodavci iz SDA i lijanovivca zavrsiti iza resetaka, svi dokazi protiv njega a i dalje na slobodi...samo u BiH je izgleda to moguce
Neće on u zatvor, nedavno je bio kod šefova u Njemačkoj i o svemu se dogovorio, a šefovi su mu rekli da će zatvoriti oči na njegove dodatne izvore prihoda.
Super vijest,treba da istruhne u zatvoru ovaj zlotvor zajedno sa drugim kriminalcima.
Odlično ! Pravda je zadovoljena ;)