Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je mater, kakva je njena uloga
ona se udala sa 11
@PosavinaRavPosavinaRavna ja ok, ali kontam mogla je ona obavjestiti policiju ako se protivila prodaji, očito da nije, zato osuđujem i nju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
po meni treba kazniti i ove sto su dali pare za nju i to troduplo
Tik Tak Tak Tak...
za klk je prodo
Teško je shvatiti um čovjeka koji ne bi pješke prešao pola planete da spasi svoje dijete. Što onda reći o onima koji vlastitu djecu prodaju
@Ero glupo će zvučati ali kod njih je to normalno. Što se brže kćerke riješe imaju jedna usta manje za hraniti. Još ako je udaju u bogatiju familiju, misle da će joj biti bolje.
@Posavina Ne zvuči to glupo, razumijem da je to kod njih normalno. Zvuči zabrinjavajuće jer me tjera da se zapitam znači li izostanak nagona za zaštitu bližnjih kod njih jer su tako naučeni, da je naš nagon da je ovo pogrešno zapravo naučen a ne prirođen.
Treba njega prodati zatvorenicima u zatvoru. Majmune jedan