Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove naše komšije, tzv. hrvati i tzv. bošnjaci, ne mogu da shvate de je od Kosova i Metohije, pa do Karlovaga i Virovitice, sve gruntovno u rukama SRBA! Da se triput rode ne bi mogli to otkupiti! Najlakše je otimati, ali ne kaže srpski narod džaba- OTETO PROKLETO! Dođe vreme kad se sve mora vratiti! Stoga im mogu poručiti samo- kupite prnje musavci!!!
racunaju na to da ce otezanjem, zavlacenjem, mlacenjem prazne slame, mozda nesto vratiti, sve ne. nikako. ucinice sve da ne vrate. al nece vam proci, jer evropa je neumoljiva u postovanju ljudskih prava, nije ni srednji vijek ni komunizam.
poslije turaka ostale samo cuprije i kaldrme, kad su glupi komunisti (citaj srbi) izgradili, sad da ih nagarimo i otmemo im sve. To je to.
tako su i jevrejima otimali imovinu, cilj je bio docepati se imovine.
eto zasto su se napadale kolone jna u dobrovoljackoj i tuzli.
ama sta je to radilo kad je nastala otimacina i cerupanje...ne zna se ko je bio \"zasluzniji\", o razvodima da ne govorimo i to pro forme, samo da se docepaju tudje imovine!!! tito je bar prvo izgradio pa dijelio, a ovi ni luk jeli, ni luk mirisali, osim ako u zasluge nisu uracunali ono sto je alija tucao kamen kod tite.
O ovome je SDA davno trebala da razmislja ... taman fino sto su glupe Bosnje opet glasale za SDA neka sad zajedno potonu.
zalosno da je neko morao iz svog stana, jos zalosnije da preko decenije, sa drzavom koja bi trebala da se zove i njegova, mora da se bori preko evropskih sudova, za svoj krov nad glavom. tuzno i jadno i bijedno!!!
donacije hare podijelio brkatoj i ganetu, nesto spremio sebi za crne dane i klupu u parku,sad nek plati postar, ne da mu nisu zastaklili balkon, jos ce morati isleiti a i sto da ostane tu ako mu toliko puse...mislim srednjak ce vam zapuhati sa jadrana...
JADNE SERBE, NIKAKO DA SE POMIRE DA SU TURSKI POTOMCI, HAHAHAHA
samo tako..dosta kradje,poturice..vracaj i to sa kamatama..
Jooooš tresi tresi frustracije.
Neka federacija pripremi pare i kamate :)))) Uskoro na red dolaze penzioneri iz RS-a koji su penzije zaradili u federaciji. Bankrottttttt :))))))
..i to direktno u glavu poturčenim..da se dozovu pameti ..da prestanu krast i otimat..pametnom dosta..
Poturčenjaci navikli samo da otimaju..sad ce malo da vracaju i to sa kamatama..