Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ove tri stranke ne zna se ko je gori.. Pa snsd je bolji od ovih lopova... a to govori mnogo o nasem "izboru". Inace se kaze da izabes manje zlo, kod nas nema manjeg zla.. samo veca..
Scepo Kepec ide u,,koaliciju,,sa Covicem i Dodikom a i Niksicem ..Pravi ,,patriotizam,,.
SVE LOPOVSKE STRANKE SDA LOPOVI SZBIH LOPOVI BPS LOPOVI JEDNOM RJEČJU VANAGO SAĆE IM SE PRIDRUZITI I SATELITI KONAKOVIĆ RADELJAS SEPIC KUKIC I OSTALI KOFOL POBUNJENICI
Koalicija "Rikverc za BiH" ...
U RSu u kosliciju bi trebale sve stranke iz Federacije. Bila bi dva,,drzavna,,poslanika i ,,genocidni RS,,nebi vise bio smetnja drzavi. Mali,usrani,,Scepo Kepec,,je u koaliciji sa SDA na svim nivoima. Ima ,,hiljadu,,pozicija u izvrsnoj vlasti i ,,misi ,,od njegovih,,placenih botova,,kritikuju sve i svaki,,bosnjacki interes,,. Koja ste,,govna,,boze sacuvaj.
Koalicija stara 30 godina Bakira, Sefera i Haretove raje. Njima lijepo svi u parama, familije zaposlene, stambeno situirani sa vilama i vikendicama. Ova ekipa je prodala i Srebrenicu i Bosnjake svela na konzumiranje 25 % BiH, svi ko bajagi ljuti, a vjecno u koaliciji i talu. Seferov sin voza Mercedesa od 150.000 KM, kupio luksuzan stan na Breci, ima vikendicu od 150.000 KM na Buni, a o Jerlagicu je suvisno govoriti, nosa cipele od 250 Eura, Bakir i prvaci SDA su klasa vise.
Ma neka ga svi puše zajedno limebo racku, danas navijam za Senegal. Uz 2 X tipa i danasnju pobjedu Senegala od ulozene milje vadim 6.7 😎 😊