Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJDE STO NISMO BILI SPREMNI ZA VIRUSE ALI MI POJEDINCI BOSNJACI TREBA DA SE UPITAMO -JESMO LI SPREMNI ZA RAT DA SE OVO NE PONOVI. 3 COVJEKA UBILI OVOLIKO CIVILA.& KUPUJTE ORUZJE I ORGANIZUJTE SE I NE OCEKUJTE OD VLADE DA VAS STITI.
Genocidna tvorevina!!!!!!!
26 civila 20 godina.. Koliko vrijedi jedan život?
Životinja, sjeme mu se zatrlo !!
Dovoljno je i 3 god. u Zenicu ga dovedite
Treba imena svih zlocinaca skupiti i sta su radili, evo npr. Vec generacija dolazi veze nema ni ko su bili zlocinci ni sta su radili
Ovi zlocinci samo ko fol idu u zatvor. Pustaju ih svaki vikend u zatvoru im ko u hotelu.
nije u pitanju koliko, nego gdje ce lezati u zatvoru? treba ga u zenicu. ovo je jedan od "hrabrih" , sjeme mu se zatrlo.
Dragi Bog zna najbolje sta je za njega, On ce mu presuditi.
E neka