Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas je ovo zanimljivo predsjednik fbih budimir i sudinica budimir, zar nije ocigledno da se zloupotrebljava polozaj i da se pokusavaju sakriti neke nezakonite radnje koje je predsjednik fbih cinio
I treba nam neko sa iskustvom u odjelu za procesuiranje slucajeva za ratne zlocine, jer treba izaci na kraj sa ovim sto nas kradu 20godina.
Ovo me bas cudi da su izglasali sudije za ustavni sud, pa je li moguce??? A Budimir i dalje po svojoj prici, cuj usaglasili se on i potpredsjednici a kada je Kebo iznio prijedloge bilo prepucavanje i to medijsko. Oni izgleda misle da narod zaboravlja sta oni rade. Ali neka, valjda sada preispitaju sve silne nacionalne intrese od strane SDA pa da se zavrse neke od tako blokiranih procedura.
Kako li ce se sada SDA ponasati.. Nadam se da ce preispitati sve njhiove odluke u posljednjih godinu dana