Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep grad
Lijep je grad,ali pojedini ga kvare,pogledaj zid lijevo i natpis "Smrt Baliji"
Kliks novinari, kako molim vas ima 327 u FBIH ??? To znaci da ste uracunali i Brcko distrikt... pa i tada bi trebalo 325. Odakle vam 327 ????
uplatite 2 miliona Capljini....
Od kako sam se rodio 96-te,naš rat ne prestaje u nacionalizmu.. Ljudi,šta vam je? Zašto se mrzite?
odma 50.000 KM
Nasa Hercegovina je klaster 30 godina
Kliks novinari, kako molim vas ima 327 u FBIH ??? To znaci da ste uracunali i Brcko distrikt... pa i tada bi trebalo 325. Odakle vam 327 ????
uplatite 2 miliona Capljini....
Čuj Smrt Baliji.
Hvala klix Hvala Bakire za sve
Čuj smrt baliji majjku vam ustašku foodile vidiš li ovo sad im daj 2 milijuna maraka
Nekako virus više ide prema jugu
Stvarno su naivni ljudi koji misle da ce se vratiti u normalu. Ne znate da ce vam se 100% ukinuti pravo da sa bilo kime izlazite, necete smjeti ni hodati ni s jednom osobom pored sebe dugo vremena. Morat cete dugo vremena zivjeti sami, jedina komunikacija sa prijateljima ce vam biti elektronskim putem, bit ce vam zabranjeno biti s bilo kime u javnosti. Jer vracanja u normalu nema.
Kako je samo mala razlika u broju oporavljenih i preminulih...
Moj komsija Dugi je prije sedam dana govorio "testirajte, testirajte". Samo ga cekam kad ce poceti govoriti "ne testirajte vise jbg". Ovo jedan po jedan ga izludi. Ne zna kad da podvuce crtu na dnevnoj bazi.
Ne brinite sad ce fadil poslat 500 hiljada
Samo da se zahvalim ovima sto su mjere olabavili pa sada zeni i polupismenoj porodici ne mogu da objasnim stvarni uticaj i opasnost od korone da sutra dijete moram da vozim na porodicno okupljanje ! Ako se zarazimo da se zahvalim.
prvi o osnovni problem u zivoru je prepoznati s kim imas posla, a vi mislite da je nas narod germanski pa dzentlmenski sa njim...za primjer samo pogledajte sada naselja oko Sarajeva a pustili ste "sirotinji" da se skuci privremeno...gledam neki dan k.c. 1/185 kuca napravljena ...to niko nikada ne rijesi vise....tako i vi mjere olabavite