Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema ovim lažnim podacima u zadnjih osamnaest godina niko se nije rodio u BiH. Statistika je egzaktna nauka papci.
hoće li neki doći sutobusom?
RS pod hitno da napravi svoje biračke spiskove za referendum i glasanje jer sad izlaze na vidjelo manipulacije islamista sa popisom i biračkim spiskovima . 3.531.159 popisanih stanovnika i to po islamističkim rezultatima a 3.263.906 birača sa pravom glasa
ne provaljuj se gluperdo, normalno je da ima vise stanovnika od glasaca to svak noermalan zna osim tebe guslarskog sina :))))))))))))))))))
@buhtla Vec u strahu, kukavicki Znak na kulu strazi dade Jeknu plotun sa glavice Pop pogodjen s konja pade. Vranac pregnu i pobjeze Natrag preko vode Zete A na Mila sa sabljama Niz glavicu Turci lete. Ja se svojim djedovima i guslama ponosim.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
dok je ovaca bit ce i sisanja..
dok je ovaca bit ce i sisanja..
hahaha u ovoj naopakoj zemlji svi imaju pravo glasa
prebrojase nas sta nam vrijedi kad od govana se pita ne moze pravit
ima vise biraca nego stanovnika iz zadnjeg popisa i mi nemamo djece do 18 godina nikako
preko 1.600.000 bosnjaka ;)
@Alberht Shindler vise nego "vas"
ja glasam za svoje hasana cengica(efendiju) i šaju