Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas nema mleka, danas nema hleba, zato jedi govna, mozda tako treba... sto pjeva Bora Corba
Veća plata je bila poslije rata nego sad, to nam govori u kakav smo čorsokak generalno otišli.Uzimam za primjer "Hljeb" koji je bio 0.5KM poslije rata na spram plate od 350KM mogao si lagano kupiti 700 hljebova od te plate.Danas je plata 500KM a hljeb 1KM pa se sračunajte.Da ne govorim za mlijeko,ulje,šećer i ostale potrepštine..
Gruhaj Zilha
drzavo, ako te ima, reaguj!
sitno ali konstantno sve je skuplje..gotov neprimjetno svaki mjesecl...ako nista onda je ista cijena a manja klilaza ili gramaza
Naravno da cijene rastu. To se zove inflacija. Jeste kurs BAM prema EUR nepromjenjiv, ali zato se to odražava na cijene i to plaća opet krajnji potrošač - građanin.