Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo nevidi ništa osim sebe
90 KM penzje , dok se Ridjan bahati milijardama
@Termiti Istina !! Srami se državo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sin i kcerka u sarajevu a stara fina nena sama bude u kućici i još je javno objavljuju. Pa samo da pitam ovu njihovu djecu kako ih nije stid...
Osman Redzovic prosjak s povrsnice inace alkoholicar sve pomoci i donacije je prodao i takvom klosaru ne treba pomagati !
Ne brini ništa, daće Bakir
Pa sta rade te silne kompanije? Nisu nimalo drustveno odgovorne! Jbt. zar treba predstavnike privrede vuci za rukav i govoriti pomozite, zar nemaju obzira?
kad se neko javno zali suvisan je svaki komentar.nana je stara ona ne moze ic da zaradi.a migranti imaju 3 obroka dnevno svaki dan imaju zaposlenice koje brinu o njihovoj higijeni i na dan jos baska..da imaju da trose...to su lordovi..a pustite price o ratu.
zive bolje od mene
Sta ce imati kada se ministri vise brinu o ilegalnim migrantima, nego li o nasim gradjanima.
Dodik kao clan predsjednistva nista nije inicirao kako bi se zbrinuli ovakvi.
Ovo je stvarno tuga. Imao sam jednom priliku da posjetim ovaj kolektivni centar i uzivo kada covjek vidi sve ovo jos mu teze bude.
Princip drzave je da zdravi, mladi i sposobni prireduju te rade za slabe i nemocne, jer ce i oni to jednoga dana postati- slabi i nemocni. U nas je problem sto zdravi, mladi i sposobni ne zele da rade, ne bore se za napredak i rade samo sto vec godinama najbolje znaju: ispijaju kahve.
A i to Govnazde, stalno neko sranje u njemu kako i ime kaze.
Zasto se ovi ljudi nevrate na svoje ,nece niko vise da ziovi na selu ,trazite obnovu kuca i povratak na svoje
Sta kaze Draskovic sinoc, odu u Bec i provlace karticu na drzavu, ne znaju ni koliko sta kosta, samo provlace
Ako se ne varam Sejdo je dobio vecinu glasova bas u Gorazdu. pa prema tome pomozi glavonjo sirotinji
tuga brate 😪😪😪😪😪
Rahimin sin i snaha zive u Sarajevu...... Tako ti je Rahima kada rodis skota. Bolje da si panj rodila
Vidi nam dodikovih sto pametuju. Slijepi toliko da ne vide svoje iste takve na Sokocu i Vlasenici. Nasla glista da se ruga zmiji
drinski Tesko da genocidase mozemo shvatiti kao ozbiljne ljude.Dobrica Cosic je najbolje rekao.....