Loši rezultati
5

Potres u stranci: Bjelica pozvao kompletno rukovodstvo SDS-a da podnese ostavku

SRNA/Klix.ba
Član Glavnog odbora SDS-a Milovan Bjelica izjavio je danas Srni da kompletno rukovodstvo SDS-a treba da podnese ostavku zbog loših izbornih rezultata na proteklim opštim izborima.

Bjelica je ocijenio da GO SDS-a treba da preuzme organizaciju provođenja unutarstranačkih izbora i da vodi aktivnosti iz svoje nadležnosti i one koje se tiču implementacije izbornih rezultata.

On je ponovio da treba razgovarati sa svim političkim partijama o eventualnoj saradnji.

Bjelica je najavio da će ove svoje stavove predložiti na sjednici Regionalnog odbora SDS-a Sarajevsko-romanijske regije koja će biti održana danas.

Podsjetimo, gradonačelnik Doboja Obren Petrović zbog iznesenih stavova, koje nisu u skladu sa zvaničnom politikom Srpske demokratske stranke, izbrisan je iz članstva, rekao je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

"S obzirom na stavove, iznesene u javnosti, a koji nisu u skladu sa zvaničnom politikom Srpske demokratske stranke, Obren Petrović više nije član SDS-a zbog čega je danas izbrisan iz članstva Srpske Demokratske Stranke", rekao je predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.