Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo stvarno nije za sprdanje i treba covjek da se zabrine, jeste li ikad pomislili koja bi katastrofa bila da je to jace...ako nemas sta pametno reci, SUTI!!
A.ll.a.hu Ek.be.r !!!!
a hoce li se moci preci na taj nibiru mislim zaskociti na njega DA IDEM VISE ODAVDE!!!!!!!!!!
Nije ovo nista dzaba , samo cu vam reci da se priblizava tzv planeta nibiru ili planet x , koja ce napraviti haos na zemlji i vratiti nas u doba katastrofa bez tehnologia jer njezinim priblizavanjem zemlja ce sve vise da \"ludi\", a to je znak da dolazi Mahdi i konacna boba sa Dedzalom . . . . 21 12 2012 je vjerovatno po nekim proracunima taj datum nadam se da grijese u proracunima
13. zemljotres potresao Zenicu u 14:11 sati, jacine 2.4 po Richteru.
Hajdemo sad svi u glas: SUDNJ DAN, SUDNJI DAN ale, ale, ale...
i ja sam osjetio zemljtres tako da...ima jedna fin tekst u avazu http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/109102-strucnjaci-o-podrhtavanju-tla-potresi-u-bih-prestaju-u-narednih-sedam-dana.html nadajmo se da ce nam svima biti bolje!
ovaj portal se pretvara u seizmoloski zavod
a je.bli vas vise potresi i vase senzacionalne gluposti.. pa potresi ispod 3 se i ne spominju.
‫أشهد أن لا إله إلاَّ لله ، وأشهد أن محمد رسول الله
negovori mi da sutim moglo bi te stresti sta
Ovo sam slucajno od parket udario kittom , nije rihter sad kriv
evo klip sa naj jaceg zemljotresa http://www.youtube.com/watch?v=rkhnGT4hM6s
gdje se neosjeti..boi sam spreman za izljetanje..
K*i*n*a*c se ne osjeti! Cim mene digne iz kreveta, onda nije bas toliko nevin...