Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih ipak najvise volio da se ukine internet pa da ovaj narod konacno pocne izlaziti na ulicu traziti svoja prava a ne da sjedi kod kuce i putem ove pocasti izrazava( ne ) zadovoljstva
Iii poseban pozdrav šupčinama sa poskoka.
Nećeš Incko proći kao prije ti na štapu nosićeš dimije.
Kao prvo, treba ispoštovati volju birača hrvatskog naroda, što podrazumijeva trenutno zatvaranje svih koji su neovlašteno i protiv ustavno uzurpirali vlast. Sve drugo je nepotrebno gubljenje vremena. Bez Hrvata nema ni vlasti ni države. Zar to još nije jasno?
Jeli ovo moguce? Molim vas posjetite ovaj link. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=473184
A Dodo prava zdapi,ni da pisne vec tri dana,izgleda da se u.k.a.k.io
Svi vas g.u.z.e,a vi i dalje mislite da ste shevci,eeeee,srbine,opet si nahebo.....
Naprijed Zlayo! Skrši ih zajedno sa Zlatnim Ljiljanom, Komšom!
Nemojte se toliko brinuti ,odmaknite se malo od B i H idite negdje na drugo mjesto to vase toplo hladno kosta ovaj narod svega.
KO NE BI OSTAO U BiH SA TAKVOM PLATOM I ZIVOTNIM STANDARDOM. SVE DZABA, NEMA PLACANJA POREZA, DOBRA SOFRA I JEFTINE TREBE. RAJ NA ZEMLJI ZA OHR!
Napasnici tadic i jeremic,potpaljuju dodu da cini to hoce nemire u Bosni.
Napasnici tadic i jeremic,potpaljuju dodu da cini to hoce nemire u Bosni.
Oj Bosnjaku opet ti neko treba uredjivati drzavu, ne znas sam! Evo ovaj gore na slici ti sada opet nije dovoljan pa prizeljkujes da dodje dodatno kao rezervno resenje SAD. Da za tebe ukine entitete jer ti nisi sposoban. Jadni svi sa tobom i tvom narodom, jadna i ta vas jedna i jedina, nedjeljiva i \"cjelovita iz dva dijela\" i narovno bez ekonomije i autoputeva i bez buducnosti!
ma sve se cesce kontam ukidajte entitete stavite BiH pod apsolutni protektorat od U.S.A. i do 2025 cemo imati mrezu autoputeva funkcionalnu ekonomiju i privredu u socijalnom pogledu ce svi biti sretni i nestati ce i svi ostali problemi i vozdra drugacije ne moze ovaj mentalitet i ljudi nasi su samo u jakom sistemu i jakoj drzavi korisni inace sami sebi ne znamo mi smo sami sebi neprijatelji ko ne zna sebi drugi ce mu znati pa jel...