Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi objasne ovi sto laju kao kerovi sta j ovde Spiric lose rekao?? koji je to zakon i koje resenje republika srpska stopirala ili sprecila,jel vam dato vise od 50 ovlascenja po dejtonu da bosna bolje funkcionise avi jos uvjek kukate i trazite da medjunarodna zajednica ovde sredjuje stvari.ako bude popis po bosnjackome principu kako da se ja izjasnimj el kao bosanac ili musliman ili kako vec,a ko ima sta protiv povratka?? ko s ehteo vratiti on je to vec uradio ai onako je istina da se na sve strane vracju samo oni sto trebju da umru jel niko mlad nece da se vrati na neprijateljsku stranu au bosni je na zalost neprijateljstvo kakvo je ne zapamceno igde medju normalnim ljudim-ocekujem normalne komentare bez uvreda ako ima takvih komentatora ovde
Da su se htjeli vratiti vec bi to ucinili za 15 godina. Osim toga zakon o povratnicima cak ni na papiru nije dobro formuliran, a u praksi nema nikakve snage. Povratnicima se miniraju kuce, napada se njih i njihovu djecu, razvaljuju im se auti itd. To nisu podsticaji za povrataka i to Bosnjacka strana koja koristi ovaj argument koji to nije jako dobro zna. Jasno je i zbog cega izbjegava popis, a to je da zadrzi status \"zrtve koja se samo branila\" i sakrije genocide na podrucju Federacije BiH pocinjene nad Srbima i Hrvatima. Znaci, tvoji dnevno-politicki argumenti su sve osim toga, osim argumenata. To su IZGOVORI da se ne usvoji ustav, novi zakoni, te izvrsi popis.
ma to ti je nesto za mudzahedine, nemam pojma. normalni ljudi to odavno ne trebaju!
ŠTO JE TO VIZA I BIJELA LISTA, MOLIM DA SE POJASNI I JE LI TREBA TO I ZA PUTOVNICU???? HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma uci cete na tu bjelu listu skupa sa albanijom ove godine kao zadnje dvije drzave u europi...smilovat ce se jer molite i preklinjete svaki dan...dosadili ste vise i covjeku i bogu !!! ja bi vam odmah dao i pravo da radite u eu, samo idite i ostavite nas u hercegbosni na miru !!!
@najbolja solucija i najlogicnija bi bila da se SVE izbjeglic protjerane vrate na svoja ognjista po cijeloj BiH-i i ONDA pomis?jel de?to bi bila nabolja solucija...
Na sastanku je razgovarano i o neophodnosti provođenja popisa 2011. godine, kao i o ispunjavanju obaveza u procesu evropskih integracija, među kojima je i usklađivanje domaćeg zakonodavstva sa Evropskom konvencijom o ljudskim pravima, nakon presude Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu. Kad ce popis? Zasto ga samo jedna strana izbjegava (Bosnjacka)? Jeli zato da se sakrije protjerivanje ne-musl. imana sa podrucja federacije? Zato nece katagorije nacija, vjeroispovjest itd.? PROVIDNO! Vidi i EU. Zato nema popisa, nema ustava, nema...- nema viza.
gledaj sto rastu crkve srba,,sigurno da proporcijalno najvise bogomolji na svjetu ima u srbiji prema broju stanovnistva,:)
pa sta vise cekate onda koje pitchke materine? ako imate dokaze, izadjite na ulice i skinite ga sa vlasti. ha ja. veoma jednostavno.
ja stvarno odavno nisam vidio ruznijeg političara,tihiću lutkoooooo;)
Nema nam druge nego da svi bjezimo u Evropu i da za nekih 20 - 30 godina tamo docekamo nasu dragu BiH. I onako ovdje mogu opstati samo nepismeni stranacki podobnjaci koji se izlezavaju na drzavnim jaslama dok im mi punimo budzet da bi ga oni mogli nemilosrdno rasipati.
Eh ti znas sta je sengen lista, govedo lopovsko.
Cuj Spira, bravo covjece, kako si samo dosao do ovako super-ultra-giga-senzacionalnog zakljucka mamu li ti h ebem
Ovog genocidas gradjani BiH-e trebaju tuzit za unistavanje i neprijateljsku zavjeru,djelatnost i projekcija unistavanje suverene drzave BiH-e! Manipulisanje,opstrukcije,blokiranje reformi za ukidanje viza i reforme koje trazi EU-a nasoj drzavi! Ovaj pljacka drzavu i ko i ostali politicari profirira privilegije koje mu dozvoljava njegova pozicija. On je jedan od glavnih koji sprecava funkciju demokracije u BiH-i! BiH4EVER!
YEBEM LI TI MAYKU CHETNICHQU!! I TEBI I ONIM TVOJIM LOPOVIMA!! Najbolja stvar za BIH koja bi nam dala nadu bi bila da pomrete svi vi kao npr. TI, Dodo, Tihi, Covic, Radmanovic, Haris, Lagumdzija, Sefer, Radoncic....MA DA SKRATIM, SVI VI POLITICARI!!! DA BOG DA VAS KUGA POBILA!! toliko od mene.. prijatno