Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cyber se ne moze prevesti kao Kiber!
Na šta je BiH spala, da joj beduini pričaju o cyber sigurnosti. Mislim da smo i službeno propali.
@MountingPoint izgleda da si ti intelektualno propao kad si takav rasist. Pravi isprdak komunistickog istocnoevropskog bloka.
@ThrueFacts E vidiš ja sam baš zapadnjački orjentisan tako si to sa komunizmom fulao totalno. Drugo nisam rasista, tako da si i to fulao, nego sam mišljenja da smo jadni kada nam o cyber sigurnosti pričaju zaostale zemlje gdje žene do jućer nisu smjele da voze automobile. O ostalim zaostalostima saudije nema potrebe da govorim.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kakav god on bio, "sirovina", "lud" itd. Mektić je ako išta dobar čovjek, nema u sebi zla, pakosti, pohlepnosti... Takve ljude treba podržavati nije bitno koje je nacije i vjere !