Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba Klix lektorišite ove vijesti. Puno puta mi se desi da čitajući vaše vijesti pomislim da sam dobio moždani udar.
haha 100%, vole ljudi zakomplikovati recenicu bespotrebno, valjda kontaju da su pisci neki. Cuj recenice: "Veliku pomoć spasilačkom timu Uprave civilne zaštite Republike Srpske u njihovoj humanoj misiji u Turskoj jučer je na terenu zadobila povredu šape tokom spasavanja djevojčice ispod ruševina.", znaci zar nije lakse napisati "Jedna od najmarljivijih clanova naseg spasilackog tima je povrijedila sapu prilikom spasavanja", ako vec hoce nesto specijalno napisati.
Tora, hvala ti! 🐾❤
Dostavise spasavanja! Nazad kucfi, pojavile se epidemije : kuga i tuberkuloza. Jos samo da se cijela BiH zarazi. Ludjaci jedni!
Životinje pametnije i korisnije od većine ljudskog izroda, evo npr ovde,besposleni i još glupi
Sta treba da se desi da ovoliko promasaja jedan tekst ima
Dusa slatka ❤️
Tora korisnija od 50% stanovnistva ove zemlje.
Od političara sigurno korisnija.
Plemenita njuskica mala ❣
Potražni 🤣🤣🤣🤣 Da nije okolokucni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A lijepi cuko, drago mi je da je prognoza veterinara dobra i da od sutra opet ide u akciju. ❤️
Srce drago.Želim joj brz oporavak.
Donedavno su bili psi tragači, a odjednom su postali potražni psi. Tražiti i potraživati nisu isti pojmovi, tako da su ovo definitivno psi tragači. Potražni psi bili bi psi kojima neko nešto duguje, pa oni potražuju, ili mogu potraživati u ime stranke koja ih angažuje i u tom slučaju su utjerivači dugova..
Psu svaka čast, ali autoru sugestija da prije objave pročita što je napisao. Prva rečenica nema nikakav smisao.
Pas tragač , od birvaktile se vabilo.
Moze li pas tragac umjesto potrazni pas ?
Potrazna kuja*
Pas tragač*