Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeb...s ti mene bake ako ikad vise SDA dobje moj glas,pic...ke jedne
SER.EŠ DASI MU DAO GLAS JARANE MOJ?
jesam i nikad vise SDA nece dobit glas iz moje kuce a ni prdoncic ni pederko niksic
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
...a vi napadate djelatnice "najstarijeg zanata"...
..hahahaaaa..dobar.....kod njih se zna RED.. ;-))
REDJE RED A JEB JE JEB JARANI MOI
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ovaj SDA i njegovo formiranje Vlade mi je potpuno isto kao kada sam ja u toku rata započela da kao nešto skuham ali avaj kada nemam od čegal pa onda sklepam po onoj staroj daj šta daš- E upravo ovo ,,sklepaš,, odgovara Izetbegovićevom formiranju vlade. Mjesecima, još malo i godinama jado nešto pokušava pa je spao na to da moli da u vladu uđe Radončić dakle onaj isti čovjek koji je vulgarno, brutalno, javno, na sav glas preko medija vrijeđao Bakirovu porodicu. Zaista ne znam da li postoji još jedan čovjek da ima takav želudac kao naš bakirčić, ali sam duboko razočarana tako da neka se vladda i ,,sklepa,, ja ne vjerujem toj vladi i na sljedećim izborima znam šta mi je raditi.
u politi ci je kao i ljubav totalni interes-koliko je iskrenosti netreba puno biti upucen-odrastao-i vidivit-da bakir ne pocini ovim politicko samoubistvo vjerovatno je od mjerio debelo.
Nadje li Bakir patrnera?! Da mu pošaljemo Majkičku?!
ŽELJKO, ne petljaj se u sve ovo. Pukla osovina - odoše kola niza stranu!
Kad ces prestat vise TRAGAT,jadan
glasam za senadu nurkic macu, narod zna zasto
Nemo samo fahrA...bolje bez vlasti nego sa njim...
Bakire, najbolje raspišite nove izbore, da vas se već jednom riješimo ...! ! ! ?
kako ces se rijesit kad su sve jedni te isti u krug..godinama
Lijepo, zaokružiš onoga za kojeg nikad nisi čuo, izbor ne može bit gori od ovog sadašnjeg ( ovo ako nikako drugačije ne možeš odabrat ) ...! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smiješna politicna scena kod nas. Ja ne znam da li ovo igdje na svijetu postoji da se koalicije ovako mijenjaju, raspadaju, jedni ulaze po dva puta u vlast itd. Čemu sluze izbori...nevjerovatno kako se narod pravi budalom.
Pomoximo Bakiru pod sloganom "malo im je a mi smo bosnjaci galantni vazda bili" ili "nedaj se Bosno i Herceovino jos u tebi meda ima za najihovih 100 najbogatijih porodica u BIH" ... a nama dajte mrznju protiv Srbijanaca ili Hrvata pa nam maroni i ne trebaju jer dok mi bucemo Vi mozete jedino tako fino brojati bez prijeskakanja... http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/ovo-su-bakirovi-momci-pre-podne-klanjaju-po-podne-se-slikaju-medu-golim-zadnjicama-clanak-1881623
Riđobradi, gladi mi glavić!
ma da, niko ne glasa za SDA ali SDA uvijek pobijedu ne znam koji ku***
kao da je bosna kraljevina pa alijin sin bakir prijestolonasljednik,najveci grobari muslimanskog naroda,bakir ima milijarde u stranim bankama
samo glupan to ne vidi da ima milijarde kad sa onim bijednikom koji je drzao vrece za donacije al sidijem gradi centre po sarajevu
Taman će proći dvije godine vlasti SDA ( ne rada) dok nađe stranku s kojm će biti dvije godine i kojoj će fakturisati nesposobnost, da opet narod nema za koga glasati već za njih opet. Nakon Fikreta, Adila i Muhameda, Harisa, Zlatka na koga je red da SDA s handri Željko ili Fahrudin, vrijeme sad.
ne smije klix pisati kako je napadnut povratnik u vlasenici kojega su napali neđo rebić i srđan stevanović zlikovci koji se još hvale po društvenim mrežama