Čekaju se rezultati DNK analize
0
Potraga za Paravinjom, ni traga od Antonije Bilić
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas ako dokazete da je on to uradio, kada ga uhvatite... OBJESITE GA ZA M-U-D-A, molim vas !!!
smrde
BJEŽI DRAGANE, NEDAJ SE TAKO LAHKO.... HAHAHAHAHA
Ahaaaa ti si taj koji je nadgledao period od 1991-1995 ! Pa sto se ne javis nakon svih ovih godina da vec jednom stavimo tacku na tu temu ?! Idi onda svjedoci u Hag KO JE KOGA SIL.O.V.AO, U.BIJ.AO, PREBIJAO da se konacno osude Mladic i Karadzic te da ovaj spijunski portal konacno mogu da ukinu jer im je to i bio jedini zadatak - da sire mrznju ! Ajde, sta se pravis pametan na jednom S.E.R.I-portalu, idi ucini nesto za svoj \"dobri, napaceni, zrtvovani\" narod jer vam se sve brze otkriva ta BA.L.IJ.S.KA PROPAGANDA, i SR.E.BR.ENICA-LAZ KOJA TRAJE ... zato cini nesto kad si vec DOVOLJNO \"INFORMISAN\" !
Zasto se ne ukljuci i MUP Federacije u potreagu??? Jer koliko ja kontam situacoiju..dovoljno je da ovaj covjek ode u Federaciju..i uspio se sakriti. A o nacionalizmu da ne pricam. Zar bas svaku stranicu moraju nacionalisti svojim prisustvom pokvariti?! Bas sam nesto u proslom zivotu (ako ga je bilo) zgrijesio nesto kod Boga, pa me u ovom zivotu u ovakve okolnosti i okolinu pustio da zivim.
Grijesis lafe, ovdje se radi o srpskim poslovima, jer su i kroz rat pokazali da se pale na silovanje, dokazano i na sudovima
Zasto ovi Turski potomci konstantno pisu \"vlaska posla\" na ovakve i slicne clanke.. Ovdje se radi iskljucivo o Antoniji i Dragani Paravinji, tako da APELUJEM ovim izrazitim MUSTAFAMA, MUHAMEDIMA, DZIHADBOSNAMA, MURATIMA I slicnim jadnicima izgubljenog identiteta da se SUZDRZE !
To obavezno na kolac nabiti.Vlaska posla.
Gledas previse CSI !
450 godina zuluma ? ? ?
Mozda gledam previse CSI serija, al za se DNK analiza ne moze brze izvaditi u hitnim slucajevima?