Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da razjasnimo: ulaže li FUCZ maksimum ili ima rezervu koja će se uključiti ako bude "trebalo"? Molimo medije da ovo više prate i hvale Solaka ili će se ovi razići za 2 dana ko u Stocu :(
Nadam se da je ziv i zdrav! Ali ako se javi od jarana ili jaranice, negdje iz drugog grada ili drzave treba ga prebit da valja!
ubili ga nocni vukovi garant ! sta bi drugo moglo biti !?
jbt, ali ti imaš bujnu maštu....
jesu angažovani ovi timovi FUCZ.... lijepe plakate okolo... negdje dvojica zajedno!
Sačekaj još dan-dva ako potraje kiša i pričaće o nadljudskim naporima. FUCZ je vrhunsko sranje sa razrađenom press podrškom.
kako neukusno lijepiti njegove slike sa tekstom pored smrtovnica....
@pitzkavamaterina ne rise, sve ti vidis
@cemusveovo odyebi
potraga prosirena na jos pet gradova,ugljevik,celici...gradovi???
Tacno, ali u ovom trenutku skroz nebitno...
Vratnik papagaj sto ti smeta Bosna puna gradova, grad nije samo Vratnik i Sarajevo, ima i malih mnogo ljepsih i sredenijih mjesta koja imaju status opcine pa se usput nazovu gradom, ppk jedan krezavi