Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo sta se dogadja? ko da zivimo u Njujorku sa osam miliona stanovnika...tako mi je zao covjeka ko da mi je familija...zaista zabrinjavajuce,bas zato sto se radi o dobrom i plemenitom covjeku...
zao mi je covjeka stvarno isto ko da je meni nesto u rodu,nadam se da ce ga pronaci zivog i zdravog..nek se nasa milicija malo vise potrudi..
Pronađeno je tijelo profesora :-( :-( Ima na avaz.ba, nije klix jos objavio
Jadan covjek, poslije deset dana objave da je nestao. Cemu se moze iko nadat. Sto ga odmah nisu posli trazit, sigurno bi se idosta raje javilo da ga trazi. ovako sve izgleda uzalud. Tako mi ga je zao. Stalno provjeravam jesu li ga nasli, opet se ko malo i nadam.
Šta bi tek bilo kad bi se ostalu ekipu ostavilo bez nadzora. Sve bi se pogubilo, mirovinski fondovi rasteretili a medijski prostor pročistio. Dakle, treba ih sve pustit u šetnju. Teret su vala i svojim ukućanima.
Jebao vas Dodik i Krug 99, koji ste vi bolesnici, FUJ.
Je..li te oni, a ti njih i to zajedno u grupnjaku sa Dodom .Cekaj kad izgubi izbore i sidje sa vlasti krit ce se ko Sadam u kakvoj rupi .Djaba pare tad.
Nemojte puno trunit o Dodiku ! ------SNIMAJU KOMENTARE------ Pogotovo sakrijte svoju patološku mržnju prema Srbima ! ------SNIMAJU KOMENTARE----- PS. MOGU VAS PRIPADNICI SIPA-e ODVESTI NA HOSPITALIZACIJU
Neka se neko obrati bh telecomu, oni imaju podatke na kojoj baznoj stanici je njegov telefon zadnji put bio prijavljen
Sad je Klub 98...
:((((((((((((((((