Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je renovirano i sve blista od kako je Sebija stigla na mjesto direktora klinickog
na KCUS je napravljena velika reorganizacija i red-rad-disciplina
pozitivne vijesti su svakodnevne na kliničkom centru
bespotrebno je pisati i komentarisati o ovome, svaka cast
koliko se može primijetit klix stalno nešto izbacuje za klinički
samo riječi hvale
💚 Sebija
svaki dan nova iznenađenja, bravo za klinički
Dok je banda pljuvala, rukovodstvo na čelu sa profesoricom Izetbegović je vrijedno radilo, popravljani uslove, obnovljena oprema i sad beru rezultate svog truda
Zena koja je napravila revoluciju u zdravstvu i ciji je svaki ali bas svaki potez olaksao pacijentima i ucinio veliki napredak u sistemu. Svaka čast na ovom danas.
Profesorica Izetbegović svaki dan uvodi novine u poboljšanju zdravstvenog sistema.Mora joj se odati veliki respekt i priznanje i nagraditi sa sav ovaj trud.
Godinama se cekalo na ovakve uslove rada na KCUS.Radi se sve na popravljanju uslova liječenja i što većem broju zadovoljnih pacijenata.
Sve pohvale rukovodstvu, samo naprijed sa uvodjenjem reda, rada i discipline.Definitivno KCUS postaje najsvjetlija tačka zdravstva u BiH
Napokon se pojavio neko poput Prof. Izetbegović ko ima volje da unaprijedi zdravstvo, primjetna su mnogobrojna unapređenja svih usluga.
Sve čestitke uposlenim i rukovodstvo na ovom uspjehu, nasmijana lica govore o količini zadovoljstva uslovima rada zaposlenih.