Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štovana gospođa podpredsjednica je mogla danas iskoristiti priliku pa u toku ove posjete obići i neku pravoslavnu porodicu i čestitati im Vaskrs ...dzaba se nama praviti slijep kod očiju ...nama je od Boga da živimo zajedno ...Bosna ima taj kod i svi koji to nerazumiju i trude se da unište bice nakraju zaboravljeni i bezvrijedni a Bosne ce biti i svih nas u njoj ma kako se zvali i kome se Bogu molili ili nemolili ...bitno je da smo ljudi i da se međusobno postujemo i pomažemo u dobru i zlu ... Hajde da ovaj komentar iskoristim da svim pravoslavnim vjernicima cestitam Vaskrs i poželim sve najbolje .....
Dajte narode, sta vam je? Pa zar toliko nisko padate da vrijedjate jedni druge zbog vjerske i nacionalne osnove? Pa zar morate na svakom clanku, majka mu stara?? Dokad ce vise biti u ovoj zemlji ovolika mrznja, a do juce smo svi zajedno zivjeli.. Sto nas nije onaj zemljotres sinoc sve potamanio kad smo ovakvi. Morate priznati bilo da ste teist ili ateist, zar onaj zemljotres nije neka vrsta "opomene" ? Necu sada ulaziti Bozija ili ne, ali stvarno da se muslimani raduju sto je zemljotres pogodio uoci Vaskrsa, nema smisla! Ko sto neko napisa prije mene, koliko smo jadni i zaostali da portali moraju ukidati komentare na vjerske blagdane.. U nase vrijeme su srbin dolazio muslimanu na bajrame, a ovaj njemu na vaskrs i bozic, i to znate svi koji ste zivjeli u to doba! Nije se gledalo ko je katolik, musliman, pravoslavac, nije bilo ni bitno! Danas se ne gleda najbitnije - da li je neko čovjek, nego se gleda je li Hrvat, Bosnjak, Srbin, katolik, musliman, pravoslavac. Jadni smo dokle je doslo!
Milf _
evo malo srpske incest kulture 308. СЕКА ЕВА Сека Ева Често зева На вр' ките Браца Мите.