Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK, fino da je posjetila Srebrenicu. Jos bolje bi bilo da je odmah dogovorila konkretne akcije sa konkretnim terminima. Posjete koje zavrsavaju deklarativnim izjasnjavanjima ne donose nikome korist izuzev politicarima u propagandne svrhe. ZELIMO KONKRETNE AKCIJE GOSPODO!!!!!
PODPREDSJEDNICA ĆE SE UMORITI. ČUJ RAZGOVARALA ................... POSAO JE TO, MORA SE MALO PAZITI DA SE NE PREMORI, PA SLABO JE PLAĆENA KAO I SVI OTALI U VRHU VLADE, PODPUNO RAZUMIJEM ZAŠTO NEMAJU VREMENA DA SE POSVETE OVO PAR STOTINA HILJADA PENZIONERA KOJI IM ČETVRT VIJEKA JADNI I ŽELJNI SVEGA UMIRU OD GLADI. JADNI STE VI, JADNA JE VAŠA VLADA, JADAN JE VAŠ POSAO KADA VI ZA 25 VGODINA NISTE BILI U STANJU OBEZBIJEDITI PENZIONERIMA MAKAR TOLIKE PENZIJE DA TI PENZIONERI NISU ŽELJNI HLJEBA. JADNICI, STARI I BOLESNI VAPE ZA JEDNOM JABUKOM. SRAM VAS BILO BOGATAŠI.
Imam jedan blagodatni oganj u gaćama pa eto ako je koja posrpkinja zainteresovana....