Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ga potpise, da Bogda mu porodica dozivila to sto ‘negiraju’
Kaze Incko : E jesam im uvavio vvuc kvompiv, ako sam vas nasmijao vecite. ELHAMDULILAH... DOSTA SAM JA BIO ZABVINUT, SAD NEK SE DRUGI ZABVINU🤣🤣
I kazu nije kolektivna krivica, nije srpski narod genocidan. ITEKAKO JESTE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A znaci i vi preko Drine ste ovim dokazali da ima i vaseg masla u Genocidu u Srebrenici. Bravo glupani, samo pravite spiskove, trebace nam kad bude prelazili granicu Drzave Bosne i Hercegovine.
Ako Srpsko vojno i političko rukovodstvo nije zločinačko, zašto vam onda guli Radovan i Ratko doživotne kazne u zatvoru? Zato što su brali cvijeće? Nemojte se zavaravati. Vaši političari i vojno rukovodstvo su izvršili GENOCID u Srebrenici. Na pitanje Srpskom narodu da li ste na strani individualaca ili niste? Ako jeste, onda dobijate etiketu kao NAROD i tu je kraj priče.
Neka se Bošnjaci ne zavaravaju. Sa ovakvim ljudima nema suživota i nema napretka. Oni će samo mirovati do određenog trenutka, kada situacija bude povoljna i onda će samo poput bolesti niknuti niodakle i početi raditi ono što su im preci radili. Bošnjaci moraju da znaju da sa ovom peticijom SVAKI SRBIN im je rekao OTVORENO šta misli o njima. Pa ih vi opet u Sarajevo zapošljavajte i dajte im hljeba.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samim tim cinom potvrđuju da su izvrsili agresiju na bih
Odlicno. Znacice uskoro taj spisak mnogo...
hahaha i onda kazu "bio je gradjanski rat" i "Srbija nije izvrsila agresiju na RBiH i kasnije genocid"... Ne moraju ostali da rade nista. Srbi ce sami da ugase RS.
Hahahahahaha a ebo majku.. Pa sa ovim se vidi da je Dodik fakat reta*diran do bola... Hoće li i na izborima isto ovako biti ono da nadjem ja glasova sa Filipina haha
Ovi ljudi su prespavali NATO bombardovanje, Hag, izjave svojih krvoloka itd....
Pa sve su u prabu. rs jeste Genocidna tvorevina, a svi oni koji podrzavaju genocid koji je provela vlast tkz rs su genocidasi
Instrument za pojacano igranje Beograda sa zivotom i buducnoscu manjeg bosanskog entiteta.
Kec kec Rudonja !
Više se radi o zabrani negiranja OHR i vojne Nato okupacije.Genocid je bio prema odluci iz Haga nad muškarcima i dječacima muslimanima i to je bio razlog za opravdanje vojnog ufuljavanja Nata.Inzko je donio zaqkon za njih a ne za Bih.Nama nevolje.
Sta gradjani Srbije imaju sa BiH? Nista...Hoce li se peticije onda potpisivati u Hrvatskoj...ili Turskoj...?
Isti narod
imaju... Srbija je pocinila genocid i izvrsila agresiju na BiH. Brane ratni plijen dok se jos nije ugasio.
koje budale!
Fali im ca. 999.500 potpisa do miliona...
Otkuda peticija u Beogradu, kada se Srbija ogradila od GENOCIDA. Toliko ste jadni i providni da vam vise ni najnepismeniji nevjeruju niti jednu rijec. Tu vasu nazovimo srpsku potkopavate vi. Jedino sto vam se svidja je da vam je Zapad poklonio taj Entitet, da bi drugi u miru zivjeli. Ali vi ni to niste u stanju sacuvati. Sami sebe sahranjujete ako Bog da do konacnog kraja.
A kakve veze imaju građani Srbije sa Bosnom i Hercegovinom i njenim građanima?
Isti narod
Milorad u vrijeme genocida uopšte nije bio u Srebrenici, bio je u Laktašima ili Banjaluci. Dakle, tvrdi na osnovu naknadnog dogovora sa kolegama da se drže lažne verzije što znači da se radi o krivičnom djelu klevete svog naroda