Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideja je odlična ! Kad im napišemo razglednice, oni će se odmah sjetiti i preduzeti potrebne mjere i radnje. Bojim se samo da bi podsjetnik morao biti debeo kao \"Rat i mir\" da obuhvati sve što su \"zaboravili\" uraditi preplaćeni neradnici. Mislim da je sve otišlo predaleko za sofisticirani i civilizirani način komuniciranja sa njima. Potpisujem metode @sherifa, mada mislim da su malo preblage, ali ipak...
a libo me racku sta vi pisete! Franjo, eno ti Slobodan opsov\'o mater! A Alija kaze da ste manji od makova zrna! Alija, eno Franjo i Slobo se dogovorili da ste od njih nastali! Slobo, eno Alija i Franjo opet spremaju pokolj na neduznim srp. narodom! Hahahaha, koljite se, jasta cete!?
Cemo to? Prijateljima se salju razglednice i cestitke, a ne politicarima. Kao da bi ih oni i citali? Sta je vama? Vi ste prolupali!
Malo vam je bezveze to sa razglednicama.....ako mislite da ti koji vam vladaju na sve tri strane imaju obraza....imalo i da cete postici bilo kakav efekat sa tim hmmmmmmmmmm.jedino rjesenje za vas sviju je da uzmete pajsere u ruke pa da se malo odreknete kafica i kao sto to kaze visoki p. iskoristite svoje bonske....ili tako ili na izborima......pa kad su ti lopovi i jedno predizborno obecanje ispunili !!!!!!
Ideja za pohvalu! ALI, dajte, molim vas--kakav draft!!!!! Valjda NACRT zakona. E, vala ste pismeni da to granici s razumom!
malo Vam je termin bezveze od 11-13 sati, šta da rade oni koji bi da budu sudionici toga a zaposleni su ili idu u školu i sl. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????