Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--potpisano pismo namjere ? Sve zavisi kakve namejre. Jesul iskrene ili ne.
SDA najubjedljivije od svog osnivanja pobijeđuje 2018 :))
Ovo je jedini ministar koji koliko toliko obavlja svoj posao kako treba al nazalost ne moze sam u tom istom VM kojeg vecinom cine SDA-ovci.
Idemo sad u red po kredit ☝️eeeeeeeeeee daj boze
volim tursku jer bir kadesiz!
Ne hvala... ne zelimo nista od Turske
U pismu je navedeno da će obje zemlje razmotriti MOGUĆNOST saradnje na izgradnji autoputa Sarajevo-Beograd putem zajedničkih koordiniranih aktivnosti i u saradnji s nadležnim tijelima u BiH. ja bih puko od šege i Jusku i Ahmetu Arslanu i Izetbegoviću I Erdoganu.
volim tursku jer bir kadesiz!
Pismo NAMJERE :) Dakle, kao sto sam i mislio. Kamara supljiranja i jos jedan dokaz da je Erdogan u Bosnu dosao zbog sebe, nije dosao zbog nas. Treba postovati TIKU koja je obavila ogroman posao kod nas, ali sto se tice biznisa nema tu nista.
Po Srbiji su otvorili dosta fabrika sto je naravno njihovo pravo, ali je zanimljivo da su te fabrike uglavnom u gradovima gdje nema Bosnjaka, a Sandzaku flautica da sviraju :)
Uglavnom, to je to, sutra sve po starom
Koja govna potpisuju obicnu predizbornu laz. Vidjelismo,,Scepu kepeca iz okoline Gusinja kako sa el Bakom,,otvara radove na Hidrocentrali Vranduk,tunele,autoputeve. Najavlivano ,,Najvece gradiliste u Evropi,,. Lazi i lazovcine. Ovo su,,pravi smetljari,,i kazovi. Ovo ce barod jednom,,povjesati,,bez ,,sudjenja,,.😎
samo da prodje ovaj dan i da vise ne citam o njemu,povracami se vise
Pusti to Jusko ba, de nam reci kace taj 7G internet :)
pismo namjere .... i ja sam potpisao da namjeravam u Njemačku ali jos uvijek vizu čekam i čekam i čekam
Došo srbima pradido❤️ #erdogan
Sretno BiH!