Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam kako će privolit nekog iseljenika da investira u bih, kada je on zbog njenog maćehinskog odnosa istu napustio
Ostaje sirotinja koja nema love za izradit putovnicu
Evo vam k..... nek van Bakir da
juuuuhhuuuuuuuu..... evo nas u šveckoj, dojari, kanadi, australiji, njemackoj, americi, italiji, francuskoj, švici, belgiji, osterajhu itd... , al smo došli do pameti i ne šaljemo vam više ni jednu jedinu KM. samo ležite i osmišljavate neke programe za izbijanje naših teško zarađenih para. ma marš u 3 piččke matterine. nisam na ferije ko čovjek otišo zadnjih 15 godina zbog slanja para u tu kacu bez dna.
Sto nas vise ode, bolje politickoj mafiji. Ostaju podobni
I Mugabe je otisao ali Semiha nikad!
A poslije rat nastavljaju da se iseljavaju upravo radi ovakvih uhljeba kao Semiha Borovac. Koji vec 20 godina su na nekoj funkciji i valjaju iz supljeg u prazno.
Od nemoćnih i napaćenih Bijeljinaca i Banjalučana u dvadesetim i tridesetim godinama mogao se još jedan korpus Armije BiH formirati