{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Potpisana deklaracija za Mediteranske igre 2021.

F
13.4.2010. u 20:37
0
1
Potpisana deklaracija za Mediteranske igre 2021.
0
Potpisana deklaracija za Mediteranske igre 2021.
Mostar
U mostarskoj Gradskoj upravi danas potpisana Deklaracija o suradnji na zajedničkom apliciranju za Mediteranske igre koje će se održati 2021. godine.
Deklaraciju su potpisali gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić.

"Kandidatura za Mostar, Dubrovnik i Kotor znači bolju budućnost za sve njene građane jer njom, osim političke spremnosti, želimo izraziti sportsku i infrastrukturu saradnju u jedinicama lokalne samouprave", kazao je Bešlić.

Ova kandidatura ujedno je prilika za pridruživanje Evropskoj uniji i otvaranje različitih fondova koji bi se u budućnosti iskoristili za različite probleme.

Također je izrazio zahvalnost gradonačelnici Kotora i gradonačelniku Dubrovnika što su podržali njegovu ideju za zajedničko apliciranje za Mediteranske igre.

Po mišljenju gradonačelnika Dubrovnika Andre Vlahušića, sva tri grada imaju kulturu koju je prepoznao UNESCO, a Mediteranske igre upravo su mjesto sastanka različitih kultura, vjera, nacija i nešto što ova tri grada u dobrom djelu utjelovljuju.

Gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović kazala je kako je ovo bila prilika da se razgovara i o međusobnoj suradnji na mnogim poljima, što će biti od velike koristi za sva tri grada.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: