Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ovaj u sredini se bavi politikom, nagrebusili smo
Dobra ministrica
Samo znam za ovog bradu Rinana da je jedan ublehaš i varalica. Ovaj je ostao dužan para i para svojim radnicima. I osnovna djelatnost te firme gdje je direktor nije građevina. Nema veze sa građevinom. Oni se bavi projektovanjem,ispitivanjem i puštanjem u pogon sistema u elektroenergetici.
Za cca 60 kvadrata godišnja premija osiguranja iznosi 120 KM. To cak i najveća sirotinja može priuštiti.
Valda podvoznjaka ne objekta procitaj ponovo saopcenje
Onaj u Starom gradu plača račune za vodu, ovaj u Novom gradu obnavlja privatne kuće...vidi se da idu izbori.Imal neka opština u kojoj se plaćaju rate kredita?
Podvoznjak? Nista? E moj Semire...
tu se zgrade trebaju pravit dosta vise baraka
ja se ne znam potpisati
imam 5 razreda ali sam ucalniju u sda radim oko komjutera kao informatičar word powerpoint windows xp
nema bolje