Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuhinja??? Kramp, lopata i ostali potrebni inventar u pravac javni radovi. U Sarajevu ima posla i preko glave. Kriminalce u tople kuhinje da peru suđe i gule krompir?? Ej državo!
Ne znam...ovo mjesto (narodna kuhinja) mi se ne čini pravim odredištem za maloljetne delikvente, ma koje djelo, prekršaj ili problem (na)pravili. Ima li većeg poniženja za ljude koji su već duboko poniženi hraneći se u narodnim kuhinjama? Sad mu treba porcije puniti, hljeb dodavati ili na vratima dočekivali maloljetni (već) pokvarenjak? Da ne kažem drugačije...ima i boljih metoda prevaspitanja.
majke ti, shto je ponizhenje hraniti se u javnoj kuhinji?
eh ovo podrzavam trebalo bi da se gradi drzava sa takvim ljudima
Ako SDA pobijedi mozda ce otvoriti 100 narodnih kuhinja.
mislis 100 000 kuhinja ?
mnogo pametno !
Pisac, Koja su to "blaža krivična djela"? Kad pišeš članak opismeni se i koristi zakonitu terminologiju.
Narodna kuhinja, da kopaju kanale u Vodovodu, da ribaju tramvaje i trolejbuse, da čiste ulice, odljepljuju reklame sa bandera itd itd... ima posla koliko hoćeš, a ne da leže u zatvoru dok im mi plaćamo hranu, grijanje, čuvare, sportske aktivnosti, doktore itd itd..
Dobar potez. Neko zbog bijede ukrade metar drva i robija.....
@KSAhunterr Tako je, nažalost.