Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velagic je komad budale. Prema stajlingu se vidi da je međed i kloc. Treba procitati koju knjigu o kulturi dijaloga i bontonu. Sto asistentima i docentima niste omogucili normalno napredovanje? Sadasnji ministre uskoro si bivsi pa neces moci da stelis ispite, vrsis pritiske i zloupotrebljavas polozaj. Sramota
Univerzitet na budzetu KS, što znači nove utjecaje politike. BTW - to neka nova moda, nosenje odijela ali bez kravate?
Nije ovo moda već seljakluk i primitivizam ;)
Gledaj ga kakav je traljav i neuredan, profesor i još predsjednik sindikata Univerziteta u Sarajevu. Kad ga čovjek vidi ne bi mu dao 2 koze da mi pričuva, uz dužno poštovanje svima koji to rade.
Jasta nego traljav i koze bi izgubio ili prije pojeo
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Svi kandidati zajedno trebaju imati debatu. Ovim je poruka da Federalna TV je puna neravnotežnog žurnalizma i biasa. Treba neko u lideršipu na FTV biti za ovo odgovoran i prihvatiti posljedice koje bi bile otkaz. #ijasamiskra
🎯👍 Sretno i respekt za uvazenog profesora Hadzikadica
🇧🇦🇧🇦 Treba prestati placati tv taksu,a profesor Hadzikadic uradio pravu stvar sto je napustio studio #novaBiH
treba provaliti na OVAJ FAX i skupa sa rimiskim pravom zapalit!!i FAKULET I PROFESORE I LUČIČA I ONE SVE KUJE!!OV LEGLO NEPOTIOZMA I KORUPCIJE I SVEGA LOŠEG!!!! OVDJE SE NAJVISE KRŠE I PRAVO I LJUDKO PRavo!!!!sve!!!!!!!!!!Pljacka se drzava ( sve po zaknou9))) od 1992, !!!!!!! izvinite sto imam greski ali ruke mi se tresu!!!!
PRAVO???? BRUKA I SRAMOTA ZA JEDNU DRZAVU!!AKO MISLITE DA LAZEM PROGOOGLAJTE SLUCAJ LUCIC!!!!!!! HEBEM LI MU MAJKU U GROBU,!!!!!!!!!
Zasluzili su veliki dio posla je na njima
Sta je uradila SDA vlada: Glavno povecala BDP 3% godisnje, i smanjila ukupan drzavni dug za 800 miliona (SDP povecao dug) Stopa nezaposlenosti sa 29% smanjena na 18,4% Broj novih radnih mjesta preko 70000 Obezbijedjen novac za novih 130km autoputa, prvi put nakon 2006 godine Povecane penzije i plate Rast izvoza za 10,4%, turizma za 20% godisnje Rast namjenske industrije za 108% Nakon 4 god EU mraka, Zvizdic doveo BiH pred dobijanje kandidatskog statusa NAJBOLJA VLADA
Protjerala i protjeruje sve, a naročito mlade i perspektivne, ljude, da se nikad ne vrate. Ostavila Bosnu na začelju Evrope po većini pozitivnih parametara. Dala pojednicima, kao onaj gore što komentariše, novac da šire propagandu protiv vlastite države.
Napokon lova na pravom mjestu! Treba zadržati visoki kadar koji je danas na svjetskom tržištu jako skup.
@kraftwerk koliko sam saznao bitno je da je 8 incha
Za uhar je SDA kupi jos koji glas sebi
A manje plate obicnim radnicima , tipa trgovac i sl. a po citav dan na nogama. Sta te nauci sistem, ako ti je lose i sistem i nadredjeni ce se pobrinuti da se jos popisaju dodatno po tebi. Para na paru us na fukaru. Nije ni cudo sto svi hoce u politiku ili kriminal. Od postenog rada ce te kicma zaboljeti a dobiti minmalac.
Pa isti ti za cvaju glasaju za ove što su napravili takvo stanje, saučesnici dakle, a ne žrtve