Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola ovih današnjih mensaša ne bi moglo riješiti psihotest na ljekarskom za prijem u JNA 😂
Ovi što mi lupaju minuse trebaju znati da su ovo testovi prepisani iz vremena bivše jugoslavije kada se regrutiralo u JNA
Vecina ovih IQ superiore zavrsi sa rijecima Dobar dan...izvolite...dok ih na zapadu odmah izdvajaju od ostalih
Kod nas se inteligenciji jebe majka
U ovoj drzavi se nista ne cjeni.Iq da ti je 5000.Mito i korupcija se cijene.
Prema nedavno provedenom upitniku, statistički gledano, POLOVINA Bosanaca je nadprosječno inteligentna!
@suhiSir Hahah sto se onda pričaju vicevi o glupom Bosancu
Pa gdje i kad da ih iskoriste? kad su sve stranacki uhljebi, a nebi se reklo ni da su natprosjecno inteligentni dok jos uvijek zive tu.
Meanwhile Izetbegovića vila... Pita SebiJa El Baketa SebiJa -Šta ti misliš bolan Baksuziću moj, što je bliže: Rijad il' Mjesec? El Bake -Joj, što si glupa... ko da se Rijad vidi odavle.
Inteligencija je uživat u životu.
Država ima rješenje za natprosječno inteligentne u Bih. Gubite se odavde, idite u Njemačku pa svabi demonstrirajte svoju genijalnost. Nama u BiH takvi ne trebaju.