Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe je Mile, vr'ovni komandant?
Ako nije clanak o Dodi vi ga prozivate heheh . Vama su Dodik , Bakir i ostali uspješni prevaranti krivac za vasu lijenost !
A onaj medo hoce da se otcijepi hhhahahahahahaah, haj nek proba vise, smorio je. Da vidimo tu moc rs.. Jes da vam je Ukrajina svojim otporom malo pomela planove, ali hajde probajte sad sta fali.. Rusija je tu uz vas druga svjetska sila hahahahahaha
mogli su bar iste čizme obući
Vojska BIH ne postoji. Da se sutra zarati svak bi na svoju stranu iz te vojske. To je samo bacanje para iz budžeta. Jedino protiv koga mi u Bosni možemo ratovati je jedni protiv drugih. Tako da ta vojska nema nikakvog smisla.
Vodi Mile volove na pojilo, dok mu po Manjači šenluči NATO
A Dodik ce u lozu sa dvogledom 🤣😂😂😂🤣😂
Bake nisi u stanju 30 godina ova vojna vozila i opremu da zamjeni, a ti bi ko ljude robotima mijenjao cc
fatanje milorada d.
Kakav je zakljucak sumarske ? 😄😄
Nadam se da su braca ove godine dovukli onu obecanu mobilnu Dzamiju sa hidraulicnim Munarama da se ne Tekbira na otvorenim po kisi.
Doveli ti staru da se izredaju
OSBIH su primjer multietnicnosti,primjer kako malo treba da se krene naprijed,primjer da ljude interesuje normalan posao i normalna primanja da bi normalno slao djecu u skole,imao slobodne praznike,Isao na godisnje....TAKO MALO nam treba da krenemo naprijed al ni to nam NEDAJU,vladajući kotromanici
predstava za proste mase a kasarne se po drugom entitetu raspadaju ljudi ne dolaze na poso cak se na ulazima nazire trobojka nisu je ni skinuli s ulaza vec prefarbali nek odu novinari u derventu i vide sve
Treba ovo pojačati. Slabo ovo. Da nije bilo malinara, mogli pare ubaciti ovdje i opremiti vojsku malo jače. Da nije tunel Hranjen... Do sutra nabrajati.
Sta resce Mile da nije NATO u BiH hahahahahahahahahahaha...
Joj vojske 😂
Oklopna vozila M113, pojam savremene tehnologije.
Opet pisanje po sirotinji
Gdje nam je veliki baja da to ustavi ma ode on na pusionu sutra kod putka a modza ga i dobije u cmar