Inzko pred Parlamentom BiH
0
"Postoji samo jedan brod koji vodi BiH u EU"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jest, ime tog broda je \'\'Leteci Holandez\'\'...
Ne govoris istinu ! U RS ima muslimana... I ja sam mislio kao i ti, ali 21. marta ...kisa neka padala cjeli dan, idem ti ja gradom, kad vjerovao ili ne protrca jedan !!!! Kasnije su organizovali lov,pravili ceke, doduse fotoaparatima (prosao je rat) da zabiljeze nesvakidasnju pojavu. Ali avaj ! Steta da sam imao foto aparat mogao sam ga fotografisati i fino zaraditi ! Koliko cujem OHR dobro placa i cini sve da se vrsta obnovi . Vrsi cak i vjestacko osjemenjavanje i promjene DNK struktura kod domicilnog stanovnistva , ali rezultati su mrsavi ! Dobili su samo dva primjerka , dvije himere,Vaskovica i Babica...ali prjeti opasnost da im je zivotni vjek kraci nego kod prirodnih muslimana...A jedu i prasetinu !
nas brod se zove Srbija a kako se vas zove to nas ne interesuje....
Bosna i Hercegovina ima pravo ko sve druge drzave za zastitu svojih domacih proizvoda! Monsanto and co ce nam prodavat ogm-ske proizvode da bolje unistavaju gradjane ove drzave! Elite ce jesti zdrave proizvode a narod ce se trovat! Jos jedan savjet visokom predstavniku: Jedna policija,jedan Predsjednik,jedna politika Bosne i Hercegovine! A zasto Gospodine Visoki predstavnice ne s pominjete USTAV drzave Bosne i Hercegovine? Nema kompromisa bez prvog ustava Bosne i Hercegovine koji je jedino vazan.Daytonski sporazum je samo potpisan za zaustavljanje rata. BOSNA4EVER!
ove bosanske pravoslavce je neko dobro slagao da su srbi, to je isto kao kad bi rekao stanovnicima kine da oni nisu kinezi nego japanci, i oni povjeruju, smjesno i tacka.
Ukrao si mi misao, sada moram da skontam neki novi odgovor pun sarkazma kroz koji pljujem BiH ali u stvari je jako volim....
@RS´, djesi Pravoslavac. Kakvi bre Srbi? Ti Srbin? Odakle si doselio iz Srbije? Nema tu Srba. Ima samo Bosanskih Pravoslavaca.
..a to je BOSANSKI BROD hehe
Boli te to sto ti komsije imaju dvojno drzavljanstvo, a ti nemas? Sengenske vize izazivaju krize, jeli?
@lojava sova Entiteti gotovi ? Ajde dobro. Pozdrav od Srbina iz Srpske Republike Srpske najsrpskije od svih Srpskih zemalja. Ovdje muslimana nema ni za lijeka a neće ga ni biti, pa ti sad vidi ko je gotov.
A taj brod je betonski blok dimenzija 1x1x1m.
legalna Cefta je neuporedivo bolja od svercovanih sirovina i proizvoda, a protiv nje su samo sverceri i oni koji zele vlastite ekonomske enklave entiteti su gotova, davno zavrsena ustavna kategorija ustanovljena kao i sve druge ustavne kategorije ne voljom naroda nego samovoljom vodecih separatisticko okupacionih stranaka
entiteti nemaju mjesta u ustavu BiH, zbog njih smo raseljeni po citavom svijetu CEFTA je katastrofalna po ekonomiju BiH,
,,sudbinu\'\' titanika ima bh brod za cijim kormilom su stari ratni lideri / ratnicke poglavice i stare ratnicke stranke ako evropska zajednica ozbiljno zahtijeva prestanak rada dviju skola pod jednim krovom i eliminaciju slicnih drustvenih anomalija, prvo sto treba je bezuslovno instistiranje na izmjeni izbornog zakona koji je do sada bio u sluzbi vladajucih stranaka a samim tim je protiv svih bh građana. pod jedan treba ukinuti zakon o dvojnim drzavljanstvima jer se pokazao pogubnim po sigurnosno bezbjedosnu situaciju ne samo za bih nego za balkan i sire, sto se posebno zadnjih godina da vidjeti po slobodi kretanja po bih i zastiti lica od bih osuđenih u drugim drzavama za zlocine protiv covjecnosti, kriminal i razna druga teska kaznena djela.