Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tih 1,5mil. ostavite Bakirovim robotima, kad krenu s radom. P. S. Kad je zadnji put prebrojano stanovnistvo?
2013-te, a i tadasnji podaci nisu tacni jer se SDA tada zdrobila, da se broji i dijaspora :)
18 KM je cijena lične karte koju mi građani plaćamo i tako je i po ovom ugovoru, ali ove neiskorištene L.K ćemo opet mi platiti, naravno na ovaj il na onaj način, no vjerovatno da za taj propust niko neće odgovarati.
Tesko nama, s nasom politickom elitom i vodjama!
5.000.000 licnih karata a nemas ni 2.00.000 punoljetnih osoba koje vade licne karte a kamo li 2.000.000 vozaca.
Sad će izmislit zakon da mora pisati ime oca il nešto drugo pa ćemo svi mijenjat. I nema nas više od 1,7M.
kakve kloceve postavljaju na funkcije - dobro nismo u Kinu propali
ugovorom ste potpisali cvaju za licnu ocsjnog kvaliteta
Sastanak u vezi nabavke kicnih karata: Kolko nam treba narednih 10 godina? Jeno 5 miliona licnih i 2 miliona vozackih pisi tam u zapisnik. Sastank zavrsen.
Danima gledamo kako nase sportske selekcije brukamo zbog nedostatka sredstava a ovako lagano se zezamo sa 28 miliona Ccc
opet je ne'ko ,,brke'' omastio jbg,ha ja!
Šta kaže. Tužilaštvo obustavilo istragu protiv bivšeg uhapšenog direktora. Jel ono bi Bajin kadar? Nemaju tuzioci vremena od procesuiranja poštenog svijeta po sudovima. Je li ono nema političke volje za procesuiranje visoke korupcije? Pravosudje je rak rana ovoga društva! Lustracija im nakon oktobra ne gine.
što je ugovor potpisan na 10 godina kada lična traje 10 godina? Taman što istekne ugovor će početi i građanima masovno isticati lične.
Da li postoji zakon za političare za NE SAVJESAN RAD
Kakva neodgovornost spram javnog dobra!!! Haram vam bilo!