Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota da jedna cistacica u TE Tuzla ima vecu platu od rudara!!!
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli.
ne kontam...traze junsku placu i regres..ni ja to jos ne dobih pa sad treba strajk?!..a usput veca im placa od moje..
koja bagra politicalra, nista niko nece ponijeti sa sobon koko si se rodijo takv ides sa ovog svijeta .
Zalosno,teska situacija...Sta reci,ponos je biti rudar...Ne treba kukat,a treba se strpit...Nije najbolje stanje,ali nije tako ni najteze bar u Kaknju...Tesko je kad plate kasne,a rukarski posao nije lagan...Allah da nam bude na pomoci..Da su potrebne promjene jesu,ali da sam zadovoljan jesam a da zelim bolje vala zelim i za to se svi bore :-)
svima otkaz
A kome ce se jadni narod sto kod đavolih privatnika radi od jutra do sutra ni plate niradnog vremena ni bilo kakve sigurnosti u ovoj zatucanoj drzavi samo izbjeglice i ovi na budzetu imaju bar kakav takav zivot njima se sve mora namiriti a ostali nek robuju izgorjet ce te svi u sekundi
sad kad se okoncalo, svi na kosevo i sarajevo bodriti!
kakve ste vi budale za sicu popustite i onda cete opet za 3-4 mjeseca da se bunite
Opet su ih smutili nekom sićom...
VETO