Sastanak stranaka u zgradi OHR-a
0
Postignut napredak u programskim principima
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko Lagumdzija je BiH donio neizlijecivu bolest prvim izborom Sejde Komsica za hrvackog clana presjednistva.HDZ jeste korumpiran kao uostalom i SDA I S BiH I SDP: ali narod ih je izabrao ( narod ima pravo i na pogreske ) pa moraju dobiti svih pet hrvackih mjesta u vlasti ma koliko se to nekome svidjalo ili ne. Od prvog Sejdinog izbora stanje u BiiH je sve gore i gore i ako on ostane do kraja drugog mandata to je i kraj ovakve BiH.
Ne kupujte estonske proizvode nakon iživljavanja nad nasim zmajevima u rukometu!!!SALJI DALJE!
Pa imate treći Lištica i uži okoliš :D
bojkotujmo proizvode zapadne Hercegovine od mlijeka,krem namaza,pelena pa nek ih prodaju u kantonima sa ,LEGALNIM HRVATIMA,
Vraćamo se na Ustav Republike BiH! http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_188566434511083&ap=1
@grgad.......Yebo ti Sejdo Ma.ter..........!
ODVRATNI SU OVI IZ HDZ-A IZDAJICE JUDE
A jos glplje je sto ako dovoljno brzo klikćeš možeš sam da dodeliš 10 negativnih glasova i sakrijes nekome komentar.
Jest ovo glupo sto se komentari skrivaju,moram da klikam da bi vidio cc
-A sta hoce ove HERE,18.godina zivili u ILEGALI ,i bili okrenuti majcici Hrvaskoj ,i sad nesto hoce ,TITO je za njih zakon bio , nisu se isto 45.godina culi da postoje u hercegovini oni samo znaju sta je ilegala ustase..
Svi ste vi glu*i. Bilo da je on musliman, katolik ili pravoslavac, nas politicar ne valja !! Mamicu im lopovsku. A vi nasjadate na svake gluposti, svaka cast bagro idiotska !!!
KO NE VOLI DRUGA ZLATKA, DABOGDA MU K.ARA BILA KRATKA
@opet opet se pokazalo da formiranje vlasti i politicka buducnost BH nije u rukama politickih stranka BH, vec iskljucivo u rukama onih koji su i BH sacuvali od njenog nestanka, a to je MZ, u novijoj buducnosti to ce biti iskljucivo po odlukama EU-a.
GO SDP GO , SMRT FASIZMU!
Ja izvora i govana!!! Cuj po Ustavu HDZ-u pripada! Clan molim