Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džema 14.08.2014. u 17:36 +50 Kakvi su ovo majstori drame. Sutra će u 11:20 da objave da je došlo do dogovora i da prekida neće biti.
i ja pođoh to tražit hahaha, joj, ovakvog cirkusa nigdje nema.
Pa čitava država nam funkcioniše šablonski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim samo kad bi u internet dirnuli da bi nastao haos epskir razmjera...
Jeste dosadili s ovim clanicma o gasu ,
Ovo je stvrarno smijesno sad ima, sad nema, bice, nece biti.....idite vise u tri p.m.i vi i gas
Ovo ko pitanje gaze. Hamas i izrael se medjusobno optuzuju za pocetak sukoba. Tako predstavnici bh gasa sa jedne i predstavnici sarajevo gasa i kantona se optuzuju ta pocetak sukoba. Neko je pustio gas al se jos nezna ko.
Pa koji je ovo put do sada.... Da li da placem ili da se smijem.
Kakva namazanost.plasiras ovakvu vjest pred ssf i uredno dobijes uplatu.mudro nema sta.
majke mi ovo je gore nego socijalizam i svi kapitalizmi svijeta. cas "hladno" cas "vruce". kakvi su to idioti a primaju platu boli glava. nama prodaju maglu i najskuplji plin u svijetu. definitivno se pripremam za drva pa kud puklo, puklo. IDIOTI, mala rijec
Veliki smo posao napravili ... Uzeli smo kredit ... A kamata .. a ovo a ono ...
HIPOTEKARNO ZADUŽENJE!? Logika, kad već nema plina ne treba nam ni sarajevogas.
Stavljaju pod hipoteku(drugim rijecima ustupaju/privatizuju BANKAMA) Sarajevogas zarad kriminalnih i parazitskih Toplana. I tako lancano jedna za drugom javne kompanije propadaju... Odavno smo bankrotirali, samo niko ne smije javno izjaviti. Doce vrijeme kad ce ispred nebodera biti metri i metri drva za zimu, kao npr. u Berane, CG.
Logicno da ne smije izjaviti,pa narod bi poludio,jebo bi im mater...to je naravno hipoteticka situacija,te se ona desava samo u NORMALNIM drzavama... 😐
vec vidjeno............
otkud pare sad odjednom??? joj što mute!