Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolike god takse bile, proporcionalno uvesti takse na Janu, Vegetu, Ožujsko, Karlovačko i slično.
ne bi to covic nikad dozvolio. on se bori za hrvatske interese
Ovdje je Hrvatska vrlo lukavo odigrala, svaka čast. Prvo postavili enormnu cifru za taksu, za koju su znali da će naiči na osudu i protest, a onda ju ko fol, da zamažu oči, simbolično spustili.
dovoljno je reci Gos. Šarović... Njemu treba dati kljuceve drzave...
spustiće takse sa 270 na 220 i opet mi u minusu a kao oni izašli u susret
Bice smanjene s 270 na mozda 170 eura? A bile 12.
BIH izdominirala HR!
Zapitajte se zasto SNSD i ostali pljuju po Sarovicu? Zato sto radi u KORIST DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! Eto zasto
e ovako izgleda premoreni LAV!! BRAVO CARE I HVALA TI NA SVEMU!!!
dal ovaj covjek jedini radi svoj posao, u ovoj jjebenoj drzavi?
opet kažem GOSPODINA ŠAROVICA ZA PREDSJEDNIKA👍👍👍👍👍
Mora se to Šaroviću riješiti odmah,prolazi sezona voća i povrća
Nema "taxe ce biti smanjene",taxe moraju biti "VRACENE" na prijasnje stanje,ustase se nece odreci nameta bez reciprocnih mjera
Tolusic ako ima imalo pameti treba bi prestat glumit Todorica i prihvatit 270 eura PO KAMIONU... Inzistirajte na ovome
Tolušić i pamet ne idu u istu rečenicu.
@3iksa Jucer se i ja zajeba kad sam rekao da je taxa po kamionu (nije mi problem priznat kad sam u krivu) sto me navelo da citam novi pravilnik do 3am ufff... mogu samo rec da Tolusic glumi glivu... toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jeste li zadovoljni sada :)
Kad Srbija uđe u EU tek će onda BIH najebat. Nije ovo Šarovićev uspjeh nego brza intervencija Vlade Srbije i uvođenje recipročnih mjera. BiH se samo šlepa Srbiji realno. Da je do BiH bošnjačka i srpska strana bi bili za kontramjere a hrvatska naravno protiv i bez koncenzusa nema nametanja kontramjera. Ostali bi nameti od strane Hrvatske i mi bi najebali. Pa skinuli nam gaće i počeli poso a mi vičemo "mi smo za dijalog". Smijurija od reakcije.
Joj ja hvalospjeva Šaroviću. :-) Da se razumijemo, Šarović dobro radi svoj posao. Ali vidi li iko ovdje kako je Hrvatska na lukav naćin podigla cijene? Sa 12 eura digli su na 270. Znali su da to neće proći i da će doći do protesta. Sad će sa 270 eura spustiti na 100-150 i reći eto to je uredu. Uspjeli u onome što im je bio cilj. Podigli cijenu sa 12 eura za desetak puta. Vrlo lukavo odigrano.
A šta bi sa jadnim hrvatskim potrošačima, sad će ostat nezaštićeni ??? FIno ih HDZ haman štiti ko abu ALija BAkir bošnjake ! :))