Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ se zaletio i počeo kočiti sa SNSD-om čiji lider je na crnoj listi USA, koji prognozira raspad EU i koji se zalaže za otvorenu saradnju sa Rusijom, čelnik entiteta gdje su Hrvati gotovo isčezli, izabrali su pogrešnog za saradnju, HDZ je sušta suprotnost njima, ali su našli zajedniki interes u rušenju države Bosne i Hercegovine, a svaki njihov pokušaj mi, Bošnjaci, ćemo odbiti, u to neka budu sigurni.
hahahah nosiocii kriminalnih vrijednosti dobili prutom po rukama :D
@h8er_ kakav Zeljko, propo ko kauc, bolji je ipak Borisa Falatar
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Skolski primjer je:kad EU zaprijeti i pokaze licno prst na krivo tumacenja njihovih zakona, onda svi poviju rep.Sada se javljaju bas svi oni, koji su dali EU za pravo da se podigne prst na njih i pokaze tko je krivac.
Iako je i sama Evropska unija jasno poručila da HDZ-ov prijedlog izmjena Zakona o krivičnom postupku BiH, a koji je izradio ministar pravde BiH Josip Grubeša (HDZ), nije u skladu s međunarodnim standardima, HDZ je nastavio insistirati na tome da je njihov prijedlog u skladu s evropskim standardima. jel treba sta dalje diskutovati?? oni su zacrtali svoje i ako treba bice veci evropljani od same evrope :D kriminalci komsic - hadzikadic
@zeljko.peranovic.94 nije bitno tko je u tome jaci.Koliko mi je poznato EU nije tigar od papira. EU ima najace drzave u svom drustvu, koje se vise ne plase velikog brata, sto su i dokazali.Ja se ne brinem za njih, vec ovih nasih, koji zele biti clanice EU-a.Tu se nalazi novac, koji nam je potreban, ako zelimo prezivjeti.Ne trebamo praviti iste greske kao Hrvatska ili Grcka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klepili šupke (iliti na hercegovačkom nosioce evropskih vrijednosti) po ušima i rezultati su vidljivi :)
Pozdravljamo, konačno jedna dobra vijest Nema nama spasa dok stranac ne uzme uzde
Ocito je da se blizi kraj paktu Duduk - Covic.Mozda i ovaj usvoheni zakon bude i na njima primjenjivan u nliskoj buducnosti
Ljudiiii za koga da glasam u pm 🕵️
odes jarane na izbore i na glasackom listicu nacrtas malu cunu...jer cune ce i onako pobijediti...
@Pusikaru Komsic, a ostalo prosaraj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zna se ko upravlja zemljom...
sta je sa zakonom o porijeklu imovina...predratnih kokuza a poslijeratnih multimilionera...
Auuu, samarcina uzp-ovcima
Iako je i sama Evropska unija jasno poručila da HDZ-ov prijedlog izmjena Zakona o krivičnom postupku BiH, a koji je izradio ministar pravde BiH Josip Grubeša (HDZ), nije u skladu s međunarodnim standardima, HDZ je nastavio insistirati na tome da je njihov prijedlog u skladu s evropskim standardima. Težak poraz njihove politike, ma koliko to izgledalo malo i beznačajno!!
Čestitke za gospodina Genjca i SDA, samo tako, Bošnjaci moji, istrajavati na demokratskim principima, odbijati sve što ima diskriminirajuće elemente, EU to odmah prepozna, ovo je školski primjer!