Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duga i iscrpljujuća utakmica. Neizvjesna do posljednjeg sudačkog zvižduka. Gostujuća momčad iz Hercegovine, koja je na kladionici stajala više nego loše: 1 X 2 1,15 3,90 6,20 na zaprepaštenje velikog broja platformaških fanova, odnijela je u Mostar sva tri boda, u završnoj utakmici nogometnog revijalnog turnira \'\'OHR 2011\'\'.
Najveca kapitulacija od 1941
Lagumdzija kad je davao izjavu poslije sastanka izgledao je ko da je 3 dana kopao, a onaj osudeni kriminalac Covic ko da je tek dosao na sastanak vidi se koliko mu je stalo.
Isuvise lijepo da bi bilo istinito jadna i ta vlast pod refu a sto nebi mogli dovest neke Japance dati im 100 000 evra platu pa da vladaju sa nama bilo bi jeftinije i efikasnije
Demantij ove patke: \"Predsjednik HDZ 1990. dr Božo Ljubić negirao je u izjavi za Dnevnik.ba da je sinoć na sastanku predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića, SDA Sulejmana Tihića i SDP-a Zlatka Lagumdžije postignut dogovor o raspodijeli ministarskih pozicija u Vladi Federacije.\"
Ljudi vi nikako da skontate da se ne radi o nacionalnom interesu, vec je mala mocvara a puno krokodila... pa vi skontajte :)
Slijedi velika pljačka naroda i države
A sad na posao...crne torbe spremno čekaju. :)))
dodatak AW AW AW AW AW WA WA
Opet sanjaju srbi i hrvati ha ha ha ha
Opet sanjaju srbi i hrvati ha ha ha ha
alal vam k.u.r.a.c. politicari......
Šta je ovo,nigdje platforme,samo fotelje?
@................?! -Znaci sinoc je bio BAL Ampira sa OHR-,a vi narode upitajte se hoceli vam biti od sutra bolje ili ce biti osto ko i dosad ,da nebude gore samo molite Boga za zdravlje ,a tim na Vlasti ce biti FAJDA ovih slijedecih 4.godine.
U Sarajevu je sinoć kasno okončan sastanak lidera SDA Sulejmana Tihića, SDP-a Zlatka Lagumdžije i HDZ-a Dragana Čovića. Raspored pozicija po strankama: - PREMIJER - SDP - Ministarsva Unutrašnjih poslova (SDP) Prometa i komunikacija (SDP) Rada i socijalne politike (SDP) Za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata (SDP) Zdravstva (SDP) Obrazovanja i nauke (SDP) Trgovine (SDP) Pravde (HDZ BiH) Finansija (HDZ BIH) Okoliša i turizma (HDZ BiH) Poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (HDZ 1990) Energije, r
\"Integral inžinjering“ iz Laktaša, koji je većinski vlasnik GIK \"Hidrogradnja“ iz Istočnog Sarajeva, duguje radnicima i do 48 plaća zbog čega su već protestirali.
U Sarajevu je sinoć kasno okončan sastanak lidera SDA Sulejmana Tihića, SDP-a Zlatka Lagumdžije i HDZ-a Dragana Čovića. Kako \"TV1\" doznaje od jednog učesnika sastanka lideri su navodno postigli dogovor prema kome će kičmu vlasti na federalnom i državnom nivou činiti tri nacionalna bloka, SDA - SDP, dva HDZ-a, i SNSD - SDS. Prema dogovoru lidera, sedam ministarskih pozicija u novoj Vladi FBIH i mjesto premijera pripašće SDP-u, pet ministarskih pozicija pripašće SDA, dok će četiri ministarske pozicije pripasti HDZ-ovima. Funkcije dva zamjenika premijera obavljaće ministri iz SDA i HDZ-a.