Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista ovo nije promjenilo. problem na gradiškloj i na šamcu je isti. nit mozes naprijed nit nazad. čeka se i do 30 sati da se predje granica, i kada predjes cekas da hr policija formira kolonu i da ih provede do granice. Šoferi kamiona 2 dana izgube samo da izadju iz bih i prodju kroz hr. eh kad dodjes do slovenacke granice ili madjarske, tu onda nastupa madjarska odnosno slovenačka policija sa sličnim mjerama. tura koja je inaće trajala 2-3 danas sada traje najmanje 7.
Hrvatska koristi i katastrofu da bi slomila privredu BIH... Jedini su u EU koji i dalje prave probleme izvozu pileceg mesa i mlijecnih proizvoda zemlji od koje joj zavise sve tvrtke u kifli
Sve se dogovorom može riješiti na dobrobit dvije susjedne prijateljske države. Bravo, bravo.