Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo LAbuđe jezero u Vilsonovom šetalištu !
Мудо лабудово
Labudje jezero u Visokom na ledenoj plohi :)
Mali korak za zimu, al' veliki za Sarajlije!
Jos samo da vode nam daju
@Han Solo Ni malo čišći zrak ne bi bio zgoreg.
Imamo klizalište na Holiday Marketu u skejt parku, na Vilsu, a otvara se i u Zetri za koji dan, jedva čekam. :) Napokon da rade i na oživljavanju zimskog perioda u gradu, mnogo mi se ovo sviđa. :) :)
Prava metropola braco. Svi su dobrodošli ! I dzikani bujrum! Samo nema cuge jbg , dobro vam je to za situaciju u kućama ;)
#FUN_FACT Novogodišnje dekoracije na Vilsu su dekoracije koje su ranije "boravile" u centru. Eto zašto su dekoracije u središtu grada ove godine #ruglo. Ne tvrdim da i Vils tokom prazničnog razdoblja ne treba "napucati", kao i ostale općine, al' najveći broj turista će ipak tranzitirati središtem grada. Međutim, umjesto obezbjeđivanja novih ukrasa, pobjedila je varijanta seljakanja starih. Od općine do općine.
Blago nama kako Koldzo misli na nas. :)
@Han Solo Eh da, dobismo ljetos i biciklističku stazu. Doduše, godinu i kusur nakon Novog Grada, al' bolje ikad nego nikad. Šta bismo mi bez dobrog, starog Neleta LOL
Ko nas je ovo počastio "Ledenom čarolijom" !!! Koliko nas ovo košta !!!
glupaco sto si takva,sta bona tebe kosta,pa koji ste vi glupani hahahaha.,sta god da se organizuje vi se bunite........jeste stoka bolesna,mislim takvi kao ti........
@haris.svraka Mažu da su SVRAKE pametne ptice !!! Harise možda ti tata i mama neće da kažu da si IMBECIL !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moze u vilsonovom, a ne moze u skenderiji ovdje nenko nekoga farba
Ćiriba ćiribu evo je sarajevska čarolija hahahahhahihihihihihihi
Snjezana i 7 kucica :D
#Fadileoprosti
lijepo ko voli nek izvoli
Sta se bijeli u Vilsonovom setalistu...jal je led jal su Labudovi... Labudovi nisu garant! :-)
mi u tuzli to otvorili ima mjesec dana
e nek ste otvorili hahahahah
@haris.svraka, sta se smijes? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lepo