Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftino prodajem kamene temeljce. Za sve vrste objekata. Ukoliko se radi o većim projektima kamen naručite 10 dana prije dostave. Imamo i temeljce za supe :P
23 godine poslije WW2 (dakle, do 1968), Tito je SVE izgradio vlastitim sredstvima. 23 godine nakon posljednjeg rata (dakle 2018) ovdje se jos zivi od donacija, nisu u stanju da naprave j*benu ambulantu a kako bi tek bolnicu, kanalizacija tece ulicama, nema vode, kisa sapira asfalt, tramvajske sine istrosene, jos uvijek saobracaju tramvaji kupljeni u Titino vrijeme, nije izgradjen ni metar pruge, za 2 decenije manje od 100 km autoputa a kod Tite 400 km za 2 godine itd...
A počele predizborne investicije! Citava kolica betona, pa nije šala i to je trošak :D Puuuu mamu vam
Kad procitah "postavljen kamen temeljac..." odmah sam pomislio da je za jos jednu mijudza
Bosna, zemlja kamena temeljca..
Kakva ironija, da mjesta najvećih stradanja bošnjaka pripadu teritorijalno RS-u. Bukvalno bošnjačkim političarima, kukavicama i poltronima, treba ruke odsjeć'.
SDA zvana temeljac,Vranduk još malo gotov prvi sprat a sazidan od kamena temeljaca. Jbt Jablanica i Hreša ne mogu navaditi hripa koliko ovi hadalji postavljaju... A šta mislite SDA-ovce da jedan blok ili ciglu postavite, onako promjene radi?
Šta će ljudima ambulanta, korisnije su džamije u kojima će ih hutbama liječiti hodže, ili im skidati sihire. Džamija, crkava, sinagoga, toga ljudima ovdje treba, ne treba im normalna i lijepa škola, biblioteka, ambulanta, dom zdravlja, bolnica, dom mladih, pozorište, galerije. Samo crkava, crkava, svih vrsta, da se ionako nepismeni narod još više zatupi i zaglupi. A majmuni na vlasti koji manipulišu svojim torovima, slatko trljaju ruke, i guzičetine o fotelje.
شكرا جزيلا لكم الشارقة الخيرية الدولية "من دولة الإمارات العربية المتحدة.
U prijevodu, Puno vam zahvaljujemo Sharjah International Charity iz Ujedinjenih arapskih Emirata.
@imyetti pridruzujem se zahvalama.......ovo je korisno i potrebno !
Tamo treba izgraditi bošnjačku osnovnu školu. Da smo kakav narod, davno bismo to uradili. Al mi volimo patetiku, a ne praktičnost.