Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je ovim činom definitivno stavljena "tačka na i" vezano za ovaj slučaj. Već nekoliko mjeseci sve stoji u mjestu, ništa se ne dešava, bura se stišala, ljudi polako zaboravljaju. Nekoliko puta je najavljivano da će se stvari drastično promijeniti, a nisu se promijenile. Sada, kada je David napustio ovu državu, mislim da su se digle ruke od traženja pravde. Volio bih da nisam u pravu.
Ali zašto nikad niko nije objasnio razlog Davidovog ubistva ? Čista posla sigurno nisu dok svi o tome ćute, a midlim da je baš razlog ključ cijelog slučaja....
Kako sam neki dan procitao da je malac bio strašno dobar nešto oko informatike,kompjuteri i slično i navodno je hakirao nekog i nešto sto nije smio..ma ko zna..
lako vam je laprdati kad nije vase djete ubijeno
Jadno dijete koda su ga morali biuzurit kad je vec jednom sahranjen,i u onoj pjesmi Djakac govori koliko je volio drogu,al nije bitno,nalazi obdukcije pokazali da je koristio droge i sam otac kaze da je u Austriji analizom uzorka kose ustanovljen mali procenat heroina.
Pa izlazi iz geta, jer ne može ni on da podnese laži i prevare iz naših institucija.
viđao sam gotovo sve, da bježe mladi i stari, obrazovani, neobrazovani ali iz rs-a bježe čak i mrtvi.
Duduk i David se oprostise od ts drzave.
Davor iskorostio situaciju. Kreiro situaciju(proteste)u BL I onda pod izgovorom da je zrtva kriminala I da ga strah za sobstveni zivot zatrazio azil u Austriji. Dobar recept
PRIJE PAR DANA DAVOR U EMISIJI KOD SENADA FEDERACIJU NAZVA "SLOBODNA TERITORIJA" A BOSNJAKE "BRAĆOM MUSLIMANIMA".STO NISI TAKO RAZMISLJAO DEVEDESETIH KAD SI SE VRATIO IZ ITALIJE DA PUCAS NA NAS GOVEDO GLUPO
Garant se potukao pa mu bilo krivo i negdje se u samoci tukao i kaznjavao. Kad se dovoljno kaznio odlucio da umre od posljedica samokaznjavanja i onda se mrtav bacio s mosta da niko ne bi posumnjao u njegove namjere. Mislim, stvari su toliko ocite da je bespredmetno o tome raspravljati. Momak uklonjen,a sta je uradio to ce ostati enigma.
Meni samo nije jasno što Davor nikad nije imena izgovorio, govorio je da sve zna.
@Tiger I blef. da je znao, znali bi i mi sad.
Za sta si se borio, to si i docekao.
Dacor ce dobiti azil u Austriki milijardu posto
Mnogo tuzno i nepravedno Ja,nije ga niko ubio samo su ga fizicki zlostavljali (prebili na mrtvo ime...) pa gurnuli u rijeku a on se "sam utopio" . Grozno.
Pravda za Davida 🙏