Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači gvoori (tj. čita) sasvim solidno za starijeg Balkanca kojeg su u školi učili ruski. Al sad ce se nac gomila anglsita da ga ismiju, iako se i sami sjebu kad nesto slozenije treba kazati na stranom jeziku!
Najlakse je svoje komplekse lijeciti ismijavanjem drugih. Sto za promjenu ne pisete u pozitivnijem kontekstu .. samo da nam je popljuvati druge.
hao jes no maj frend
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...sve u svemu, solidno i 90% razumljivo...tečno govoriti strani jezik traži čestu komunikaciju na istom i godine provedene u istoj...stoga, more proć :)
Majko draga neznalice, pa danas svako govori Engleski, samo ovaj slunto ga ne zna
kad pomislis da gore ne moze, opet se drzava obruka
ucitelj - Blaz Sliskovic,,, majko draga
ja mislim da on nezna ni sta cita mozda sam sebi psuje mater a mislim da ovi nerazumiju sto on uopste govori
A ti bi mogao poceti sa ucenjem maternjeg jezika.
g123t DA POSTOJI JA BI MATERINJI UCIJO KOJI JE TO NAS MATERINJI JEZIK NEZNAS NI SAM g123t Kojim ti to jezikom pricas kad neznas da mi kazes koji to materinji buncas kako da ga naucim kad vise nepostoji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budimir prekuc'o, sta naprica 99% ostalih politicara nece za zivota.
Jel ovaj bio komunjara il na golom otoku? dje je mogao nauciti engleski
Budimir i Baka u svoje vrijeme... Sramota za BiH
ne kontam poentu clanka ???
Ocekivao sam vece blamiranje, lik sasvim ok parla. De vi nadjite koji snimak Hasana Muratovica, taj je znao engleski parlatat :D frajer maternji nije savladao a parlo bi engleski :D ne ponovilo se nikad vise :D
volio bi pogledat taj tekst odakle cita. Kladim se da je napisano bas onako kako cita (midl ist end efrika bikejm kompleks...)
zar ovaj smrad nije u zatvoru?
frst half vi plejd gud! he vas real, not real madrid bat real sociedad....
Hoće ovaj engleski 'rvate to je čudo: https://www.youtube.com/watch?v=F4tkzBO2yuk
Bolje od svakog Francuza, uz pitanje koliko engleskih političara govori neki strani jezik.
U poređenju sa nekim drugim našim poliglotima Budimir je Noam Čomski!