Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tokom rata u Bosni i Hercegovini (BiH) se bavio trgovinom i transportom roba, a poslije je trgovao nekretninama propalih državnih preduzeća, kupujući ih, uglavnom, u stečajnim postupcima za relativno male pare. uspjesna karijera jednog kriminalca, tipicna za Bosnu i Hercegovinu i opet dokaz da posteno kod nas tesko mozes postici nesto......ovo je sramota
Kako kažu, dok su drugi ratovali i ginuli, ovaj švercovao.... Za Srbe lopovčina jer nije stao na liniju a za muslimane dobar jer nije pucao po njima.... Kako god okreneš, kriminalac koji se obogatio kao i masa drugih..... na kraju oni pametni a svi ostali glupi ispadose..
Koji kriminal, svakako da je ratni profiter, ali kriminalac? Jel stvarno mozete nekoga kriviti jer je iskoristio priliku koja mu se pruzila? Da sam imao mogucnosti i ja bi se rado svecom bavio, kada postoji potraznja za necim onda je normalno da ce biti i dohotka. A zasto bi iko onda odustao i pustio drugog da za sebe i za svoju porodicu zaradi......
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Na sve tri strane koristiše isti recept.. dok su naivni ginuli i punili groblja, namazani su trgovali, a kasnije spremno učestvovali u lošoj privatizaciji, te preko noći postajali bogataši koji danas glume neku elitu i velike nacionalne zaštitnike.. E jesu nas nasukali, onako momački..
@L!MESA;) Hvala draga virtuelna drugarice od srca :)) I ja tebi želim srećnu Novu godinu i sve praznike koje voliš i praktikuješ, al' nezavisno od aktuelnih praznika zaista ti uopšteno želim sreću u duši i zdravlje u tijelu.
"ali kaže da od političkog angažmana nema velike koristi." hahahahahha yes, ofkors
Uistinu, on je osnovnu skolu zavrio sa djecom koja su bila sa posebnim potrebama, to mu je dalo podstrek da se odupre. To što je on kupio, nije to ništa njegovo, sve će to jednog dana otići na doboš. Zanimljivo je dodati da on ima smisla da prevar državu u svakom pogledu. Njemu ni jedna inspekcija nije našla ništa protuzakonito, a on ne radi ništa po zakonima. Alka Pone je za njega mala maca.
Najjace kaze od stranke nema nista,a privatizirao pola drzave hahahhahhagagaggagagaggagagagaggagagaggagagagggaggg.Goci kralj si hahahahhahaah
tipična priča tipičnog balkanskog tajkuna. Od prijeratne 0 preko pametnog klađenja na poravog konja u politici do današnje imperije. Isto Šaja, Mišković, Radončić, Todorović, i sl.
Ovo se neko zajebaje ili je stvarno napisan clanak i koji pocinje "Fočak Gordan Pavlović Goci je u mladosti osuđen za krivotvorenje brojeva na motoru vozila, a danas je vlasnik rudnika uglja, građevinske i trgovačke firme, hotela i desetina poslovnih prostora i zgrada."
Čudo arhitekture... Ja bi ovo nakon gajbe pive bolje projektovo. Đaba im sve pare kad su uhljupi.FUJ!
Ovo je novogodisnja sala
Loše ocjene nisu ni Bakiru Izetbegoviću bili prepreka za napredak u karijeri i stjecanje neprocjenjivog bogatstva, pa što vam to smeta u Foči? Prijatelj Šaja Crnac se kao izbjeglica iz Foče ekstremno obogatio nisu loše prošle ni izbjeglice Čengići. Bakirovoj supruzi ni rat nije bio prepreka da doktorira na brzaka iz mediniskih nauka. A garvrankapetnovićima da munkjevito magistriraju doktoriraju i postanu akademici sve za godinu dana, a dreka kad to neko uradi u Travniku kod Bime ??
Ovo ispade ko reklama! Pa dobro jeste li vi sa klixa normalni kakav primjer dajete djeci?????
Bosna Bošnjacima Sarajevo Fočacima!
Fočak je to! On se snadje i u maglovitom Sarajevu. Hahahaha
Šta je tu čudno, gori nam zasjeli na tron i upropaštavaju zemlju i narod a sve radi njihovog ličnog bogaćenja. Jedino nam renoviraju i grade nove crkve i ddžamije kako bi ,,FUKARA,, (koju su oni proizveli) imala čime da se zamlaćuje do smrti.
@Pretobom Ne znam, tačko, a kako i da znam. Evo Bakir i bakirčići znaju šta je država (ili ne znaju) Državi nije u nadležnosti pravljenje fabrika ali joj izgledaa jeste u nanddležnosti da sve fabrike uništi i lovu podijeli između njih nekoliko. LAŽEM LI? Finansiranje javnih ustanova, hahaha ne badalite ako i jeste tako ovi koji nam vode državu nisu sposobni za to jer držžavom hara glad bijeda, jad a državnici bogati, vulgarno bogati, je li njihovo lično bogaćenje u nadležnosti, lažem li